Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat s'aplica a la web de Voxel Media, S.L. (Www.voxelgroup.net). A aquest efecte, i en les condicions que es recullen en la Política de Privacitat, Voxel Media, S.L. podrà comunicar les dades personals a altres empreses del Grup, quan així sigui necessari per a la prestació dels serveis.

Aquesta política de privacitat pot ser modificada, però t'ho comunicarem a través de la pàgina web o per altres mitjans perquè coneguis les modificacions i continuar utilitzant els nostres "Serveis". El fet de continuar gaudint dels nostres "Serveis" després d'haver-te comunicat els canvis, suposarà que estàs d'acord amb les mateixes, llevat que sigui necessari el teu consentiment exprés.
Voxel MEDIA, S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que voxel MEDIA, S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
El responsable de tractament de les dades personals que ens facilitis a la pàgina web (www.voxelgroup.net) serà la societat voxel MEDIA, S.L. (En endavant, Voxel), amb domicili situat en AVINGUDA DIAGONAL, 67, 08019 BARCELONA.

Per a l'adequada gestió en el tractament de les teves dades personals, podràs contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol qüestió que necessitis sobre això, a través del correu electrònic info@voxelgroup.net

Amb quina finalitat tractem les teves dades?
En Voxel podem tractar les teves dades personals per a les finalitats següents:

  1. Contacte: Gestionar les teves dades personals quan contactes amb Voxel mitjançant el formulari de contacte. Així mateix, les teves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar les consultes que ens facis arribar a través dels canals habilitats a aquest efecte en les nostres pàgines web.
  2. Ocupació: gestionar la recepció dels Currículum Vitae que ens remetis per correu electrònic, així com de les dades personals que es generin arran de la teva participació en els processos de selecció organitzats per Voxel, amb la finalitat d'analitzar el teu perfil professional a la vista dels llocs vacants o de nova creació.
  3. Butlletí: mantenir-te informat de les comunicacions sobre activitats, promocions i novetats del sector.
  4. Bloc: gestionar les participacions en bloc, mitjançant comentaris.
  5. Organització d'esdeveniments: Gestionar les teves dades personals per a l'assistència dels esdeveniments organitzats per Voxel.
  6. Altres Canals:  podrem posar-nos també en contacte amb tu i recollir les dades mitjançant altres canals com ara telèfon, correu electrònic, apps amb titularitat de Voxel o per mitjà de les xarxes socials, en aquest cas et informarem sobre les finalitats per a les quals tractarem les teves dades, i demanarem el teu consentiment en cada un d'aquests canals.
  7. Segell Nature friendly Billing: gestió dels tràmits necessaris per a l'atorgament de la certificació Nature friendly Billing.


Quina és la legitimació legal per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades relatives a "Contacte", "Newsletter", "Organització d'esdeveniments", "Bloc", "Segell Nature friendly Billing" i "Altres canals", estan basats en l'acceptació voluntària de la política de privacitat, en virtut del consentiment. El tractament de les teves dades relatives a "Ocupació", està basat en la remissió voluntària de la teva Currículum Vitae i la seva conservació, en virtut del consentiment.

A qui es comuniquen les teves dades?

Les dades demanades per Voxel de "Contacte", "Newsletter", "Organització d'esdeveniments", "Bloc", "Ocupació", "Segell Nature friendly Billing" i "Altres canals", podran ser comunicades a les empreses del grup quan així sigui necessari per a la gestió de la teva sol·licitud o servei.

De la mateixa manera, les dades recollides podran ser comunicades a encarregats del tractament per a la gestió de la sol·licitud o del servei. Aquests encarregats del tractament estan situats tant dins com fora de la Unió Europea. No obstant això, els encarregats de tractament situats fora de la Unió Europea seran seleccionats per complir amb les directrius de l'Escut de Privacitat EUA-UE.
Quan així sigui exigit per llei, Voxel podrà comunicar les dades als cossos i forces de seguretat competents o altres òrgans administratius.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals seran conservades el temps necessari per a la prestació del servei o mentre no retiris el teu consentiment. Posteriorment, les dades seran suprimits acord amb el que disposa la normativa de protecció de dades que implica la seva bloqueig, estant disponibles tan sols a sol·licitud de jutges i tribunals, el ministeri fiscal o les administracions públiques competents durant el termini de prescripció de les accions que poguessin derivar i, transcorregut aquest, procedirem a la seva completa eliminació.

Quins són els teus drets?

Qualsevol interessat té dret a obtenir confirmació sobre si en Voxel estem tractant dades personals que els concerneixen. De la mateixa manera, tal com queda previst en el Reglament General de Protecció de Dades, tens els següents drets:



Així mateix, tens dret, en qualsevol moment, a oposar a l'enviament de publicitat per mitjans electrònics tant pròpia com de tercers, i retirar qualsevol dels teus consentiments, sense que això afecti al tractament previ basat en aquest consentiment.

Podràs exercir els drets anteriorment descrits, mitjançant sol·licitud escrita dirigida a voxel MEDIA, S.L., al domicili postal AVINGUDA DIAGONAL, 67, 08019 BARCELONA o bé enviant un correu electrònic a info@voxelgroup.net indicant en tots dos casos "Política de Privadesa".

Finalment, indicar-te que pots presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no tinguis el satisfacció en l'exercici dels teus drets. Pots posar-te en contacte a través de la seva pàgina web: https://www.aepd.es/