Voxel participa al projecte HORECA 4.0 liderat pel Clúster Digital de Catalunya

Voxel forma part del projecte HORECA 4.0, liderat pel Clúster Digital de Catalunya, amb la participació del Clúster Vitivinícola de Catalunya, i les empreses Mosaic Factor i The Etailers

Saber-ne més Chica trabajando con un portátil
Chico y Chica dándose la mano

Horeca 4.0

HORECA 4.0 consisteix en la creació d'un marketplace per al canal HORECA que permeti als restauradors tenir una eina de gestió de tot el procés de compra (des de la compra del producte fins al lliurament), a més de posar en contacte proveïdors amb fabricants de proximitat. La gestió directa facilitarà optimitzar la logística de lliuraments, millorar l'eficiència de tot el procés i reduir l'impacte en el medi ambient.

La implantació del marketplace com una eina habitual per als agents també pot afavorir la digitalització de més processos interns com la desmaterialització de les factures, l'eliminació de l'arxiu físic d'albarans i contractes o la integració de comandes.

Fases del projecte i programa

El projecte té dues fases de desenvolupament. La primera fase és la relacionada amb la captació de les necessitats del sector, el disseny, les proves pilot i l'avaluació de l'impacte. La segona, se centra en la construcció d'un prototip en un entorn simulat de la plataforma que permeti la seva posada en marxa.

Aquest projecte (AEI-010500-2021b-203) s'inclou dins del programa “Ajudes de suport a Agrupacions Empresarials Innovadores per millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses", en la convocatòria corresponent a l'any 2021 i en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Camarera preparando un café

Contacta'ns

Si vols saber més informació del projecte HORECA 4.0 i com participar-hi,
¡Escriu-nos a info@voxelgroup.net!

Membres

logo Clúster digital
logo onnovi
logo Mosaic factor
logo the etailers
logo VoxelFinançat amb el suport de:

logo MInisterio
logo PRTR
logo UE
logo AEI