Software Engineer

Crear llocs de treball feliços és el propòsit final de Voxel i estem encantades d’haver rebut el reconeixement de ser “great place to work” durant dos anys consecutius.

Gaudim d’una cultura sòlida compartida per tots els voxelians, amb més de 23 nacionalitats en un entorn on ens sentim encoratjats per ser nosaltres mateixes per crear, innovar y cometre errors per poder millorar dia a dia com autèntiques #ChallengeManiacs. Ens encanta el que fem, però el més important; ens agrada com ho fem i el perquè. Som #ChangeLovers, doncs creiem que hi ha moltes maneres d’arribar a l’excel·lència i les volem explorar totes! Sens dubte, ho fem a través de la creació d’espais de coneixement compartit, on creixem tant personal com professionalment de manera conjunta com a #FuntasticTeamPlayers. A més a més, ens encanten les relacions humanes i creiem que la nostra felicitat la podem estendre més enllà de Voxel, cap als nostres clients i proveïdors. En això consisteix ser una #PeopleFreak; bona gent bona, divertint-se fent allò en el que destaquen.

Per si fos poc, podem escollir treballar des de casa o venir a la oficina. Espera! T’encanta el mar? Genial, estem tan sols a 800 metres de la platja…la nostra recepta màgica! 😉

I per cert… desenvolupem solucions tecnològiques en pagaments B2B, facturació electrònica i recuperació de l’IVA a través de les plataformes baVel i DevoluIVA.

 

Com ho fem?

Actualment estem organitzats en 7 equips formats per developers (màxim 8), un Product Analyst i un Team Coach, a part d’un equip d’Infraestructura. Donem als equips la màxima autonomia possible, deixant-los decidir el millor enfoc per entregar un software de qualitat. Seguim els principis d’ XP en la mesura del possible: Fem pair-programming, practiquem la integració i entrega contínues, el TDD, la propietat col·lectiva del codi, entre moltes altres coses. Però el més important és que reflexionem sobre aquestes pràctiques amb l’objectiu de millorar-les i millorar, també, la nostra manera de treballar diària. 

El nostre stack tecnològic es basa en la plataforma .NET, amb molts sabors. Tenim projectes que utilitzen des de .Net Framework 4.6.1 fins a .NET Core 5. Tenim llocs web que utilitzen ASP MVC, ASP .NET Core MVC i Angular 10. Tenim APIs y Serveis Web (sí, utilitzant WCF).

Actualment, quasi tot ho despleguem a les instal·lacions, tot i que estem en el camí cap a l’automatització, utilitzant la Infraestructura com a Codi. 

No necessitem que siguis una experta en totes aquestes tecnologies. Valorem molt les teves ganes d’aprendre i millorar, així que no ens importa si tens una formació o trajectòria diferent, sempre que estiguis disposada a aprendre coses noves 🙂

Per a nosaltres és fonamental el creixement i desenvolupament de les persones, per això tenim un Growth Path i un Programa de Mentoring com a eines per a que puguis aconseguir els teus objectius. També existeixen diferents comunitats de pràctica, espais que t’ajudaran a accelerar el teu aprenentatge tant com et proposis. 

Com a Senior Software Engineer esperem que siguis un líder a l’equip. Algú en qui confien els teus companys i les persones d’altres equips i àrees. Esperem que siguis tècnicament competent i, el més important, que tinguis una exel·lent col·laboració amb l’equip. Volem que ens ajudis a oferir productes excepcionals alhora que millores la nostre base de codi, la metodologia i les pràctiques existents. 

En 1 mes…

Aprendràs la base de codi del teu equip i entendràs el negoci fent sessions de pair programming i mob programming. Escriuras proves, milloraràs codi base, enviaras noves característiques i desplegaras varies vegades a producció. S’esperarà que tinguis moltes preguntes 😉

En 3 mesos…

Seras molt competent en el codi base del teu equip. Proposaras canvis i lideraras algunes de les discussions dins de l’equip. Començaras a tenir una idea més global de l’àrea i a entendre el que fan altres equips, per començar a pensar en com podem millorar la forma en la que treballem junts. 

En 6 mesos…

Estaras optimitzant la manera de treballar del teu equip. Pensaras constantment en quines coses es poden millorar, no nomès al teu equip sinó també a la organització. Aniras a reunions amb els equips de producte i negoci i proposaras sol·lucions a problemes complexos que impacten a diferents equips. Participaras en la implementació de l’estratègia tecnològica de Voxel que ens permetrà escalar.

 

Vols veure més raons per unir-te al nostre equip?

  •         Contracte indefinit
  •         Condicions de treball flexibles
  •         Retribució flexible
  •         Andjoy – gimnàs flexible
  •         Classes de Yoga, estiraments i core.
  •         Massatges Thai, fisioteràpia, osteopatía…
  •         Life coaching
  •         Assegurança mèdica
  •         Ambient excepcional fins i tot en remot!

 

Si tot el que has llegit fins ara t’encaixa…fem un cafè amb l’equip de People?

En cas que t’hagi encantat la oferta però no acaba de ser la ideal per les teves expectatives professionals, segur que tens alguna amistat que encaixaria a la perfecció! Si és així, no dubtis en compartir la oferta i t’animem a que segueixis navegant per les vacants que tenim obertes actualment! 

 

La diversitat i la inclusió forma part del nostre ADN, no només perquè tenim presència a més de 60 països, sinó perquè és un principi obvi per nosaltres. A Voxel, estem compreses a la igualtat d’oportunitats d’accés a la organització sense atendre a raons de raça, color, procedencia, religió, gènere, estat civil, diversitat funcional, identitat de gènere, orientació sexual o edat.

Quiero inscribirme

Categories