• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El tour operador internacional fa un pas més en la digitalització dels seus processos de back-office incorporant pagaments electrònics.

    Anex Tour, un dels principals tour operadors a nivell internacional, s’uneix a Voxel per a començar a emetre i distribuir els seus pagaments B2B electrònicament. Els pagaments electrònics s’articularan a través de baVelPay, una solució de Voxel dissenyada específicament per a la indústria turística que segueix els estàndards definits per la Open Payment Alliance de HEDNA i HTNG.

    En la primera etapa del projecte, el tour operador internacional començarà a usar els pagaments B2B amb més de 500 hotels a Espanya i Andorra. Actualment, Anex Tour i baVel ja estan treballant en la integració de tots dos sistemes. El pla és que el tour operador pugui donar continuïtat a la implantació de la solució en altres destins.

    Amb l’adopció dels pagaments electrònics, Anex Tour aconseguirà un procés d’emissió i distribució de pagaments optimitzat i tindrà accés a l’ecosistema de partners de pagament de baVel i a diferents mètodes de pagament, a través d’una única integració. El tour operador avança així en la digitalització de tot el seu cicle transaccional, perquè ja rep el 90% de les seves factures B2B electrònicament a través de baVel, en un procés 100% automatitzat, que no sols li reporta eficiències a nivell operatiu, sinó que també li permet estalviar costos directes i reduir dràsticament les disputes.

    L’aposta d’Anex Tour pels pagaments electrònics també té conseqüències positives per als hotels, ja que tant el tour operador com els hotels compartiran la mateixa informació a través d’un repositori comú i tindran total transparència i traçabilitat de l’estat de cada pagament en tot moment. I tot això en un entorn segur, robust i PCI Compliance en tots els països en els quals opera. D’aquesta manera, els hotels podran veure reduïts els seus cicles de cobrament i usar la plataforma baVelPay com un mecanisme de confiança, eliminant així la dependència de les assegurances de crèdit.

    Segons Àngel Garrido, CEO de Voxel, “cada vegada més empreses turístiques estan apostant per una solució de pagaments electrònics que no sols els ajudi a automatitzar el procés, sinó que també els ofereixi diferents mètodes de pagament per a adaptar-se a les necessitats dels seus proveïdors”. I continua dient que “la realitat que ens ha deixat la pandèmia és que hem d’aplicar tecnologia a tots els processos de back-office per a augmentar eficiències, però també per a generar la confiança perduda entre els actors”.