• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    L’Early Adopters Program de l’Open Payment Alliances (OPA) segueix atraient empreses líders del sector turístic. Després de l’èxit de la primera edició, amb la participació de 20 empreses, Palladium Hotel Group i Grupo Hotusa han estat les primeres companyies a unir-se a l’Early Adopters Program 2.0. Aquesta segona edició també comptarà amb el patrocini de Mastercard.

    Palladium i Hotusa ja formen part del grup d’empreses pioneres al sector que començaran a utilitzar l’estàndard de pagaments B2B definit per l’Open Payment Alliance aviat. Per fer-ho, ambdues empreses desenvoluparan la connexió amb el baVel Payment Manager, el primer Payment Manager funcional en el mercat. Una vegada finalitzades les connexions tècniques, ambdues empreses podran començar a gestionar instruccions de pagament optimitzades.

    Així, Palladium i Hotusa s’uneixen a les empreses del primer programa Early Adopters: Methabook, TUI Iberia, 3FullStep, Grupo CDV, Odeon Tours, CN Travel, SHL, World Destination, Webbeds, Protel, Prestige, Bentour Reisen, Hoist Group, Caribbean Atlas, Juniper, Nixi, Hoteldo i MTS Globe. 

    Beneficis de l’Open Payment Alliance

    L’Open Payment Alliance proposa un nou estàndard específic per la indústria turística amb l’objectiu de solucionar un dels majors problemes del sector: els pagaments B2B. En general, les companyies del sector han invertit molts recursos en millorar els processos relacionats amb el client final. Tot i això, els processos de back-office segueixen sent molt manuals. En conseqüència, errores, discrepàncies i chargebacks són molt habituals. 

    L’Open Payment Alliance proposa crear un nou canal, desacoblat del canal de reserves, per gestionar tots els pagaments a través del Payment Manager (l’equivalent al Channel Manager, en el canal de reserves).

    Els beneficis d’adoptar aquest nou canal de pagaments B2B són múltiples tant per proveïdors com per compradors:

    • Canal específic capaç de garantir l’execució de tots els acords d’una instrucció de pagament (mètode de pagament, moneda, moment de cobrament…).
    • Automatització, optimització, traçabilitat i transparència en tot el procés.
    • Reducció de les tasques manuals en el departament administratiu.
    • Major escalabilitat del negoci.
    • Diferents formes de pagament, depenent de les necessitats de clients i proveïdors. Accés a diferents partners de pagament a través d’una sola integració.
    • Conciliació automàtica i billback.
    • PCI Compliance. Compliment legal a tots els països on operi l’empresa.

    Per als proveïdors turístics, com Palladium i Hotusa, els beneficis d’adoptar l’OPA s’han accentuat el 2020. Durant la crisi provocada pel coronavirus, les companyies asseguradores han retirat ràpidament el crèdit de totes les operacions del sector. En conseqüència, hotels i altres proveïdors turístics han assumit el risc d’impagament. L’OPA permet repartir el risc entre tots els integrants de la cadena de valor a través de la traçabilitat i transparència en tot el procés.

    Early Adopters Program 2.0.

    L’Early Adopters Program 2.0. segueix obert per a totes les empreses que vulguin innovar en el seu procés de pagament. Les companyies que formin part d’aquesta edició tindran un descompte en els costos d’integració.

    Pots demanar més informació escrivint-nos a [email protected] o visitant aquest web. També pots contactar amb la teva persona de referència a Voxel.