• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    baVel facilita la digitalització de les transaccions entre clients i proveïdors i automatitza els processos administratius

    AVASA Travel Group continua el seu procés de transformació digital amb aquest nou acord que permet realitzar la gestió administrativa de forma 100% digital, automatitzada, sense errors i amb més de 50.000 proveïdors integrats. Es tracta de  baVel, un nou servei que AVASA posa a la disposició de les seves agències associades gràcies al conveni subscrit amb Voxel, empresa especialitzada en la digitalització de la cadena de valor, líder en el sector turístic en l’àmbit internacional.

    La plataforma baVel permet digitalitzar l’emissió i recepció de factures, la conciliació d’aquestes i els pagaments B2B. En la pràctica, això es tradueix en una reducció dràstica de tasques manuals que aporten poc o nul valor al negoci i l’eliminació d’errors formals i discrepàncies. A més, la digitalització d’aquests processos té un impacte directe en el cash-flow de l’empresa i afavoreix la seva competitivitat. baVel compleix amb la regulació PCI, permet certificar la legalitat de tots els documents i tenir una traçabilitat en temps real de totes les transaccions que es duguin a terme. A més, la plataforma està integrada amb els principals PMS i ERPs del mercat.

    Acord estratègic

    La signatura de l’acord estratègic amb Voxel, desenvolupador de la plataforma baVel, permet a AVASA oferir unes condicions especials a les seves agències associades, com són la personalització de les propostes adaptades a cada model de negoci i la reducció de costos, tant els inicials (posada en marxa i llicència de programari) com els recurrents. A més, des d’AVASA està previst oferir una formació en línia exclusiva sobre aquest nou servei.

    Carlos López Bahillo, director general d’AVASA Travel Group afirma que amb Voxel “avancem en el camí cap a la transformació digital d’AVASA, ja que continuem innovant en matèria d’eines digitals per a posar a disposició dels nostres associats aquelles solucions i aplicacions que els permetin diferenciar-se i ser més competitius en un sector en constant evolució”.