• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Aquesta setmana hem anunciat qui seran els Sponsors de la 6a edició del baVel Travel Summit, i no podem estar més contents: Barclaycard i Visa s’uniran a Mastercard en el conjunt de Gold Sponsors, i Knatox, eNett, Ingenico i Airplus ens acompanyaran en la categoria de Silver. Gràcies a ells, un cop més, el Summit serà un esdeveniment de referència en el sector.

    Com no pot ser d’una altra manera, amb uns sponsors tan destacats en el panorama de les transaccions de pagaments, aquesta edició del Summit se centrarà en els pagaments electrònics B2B de la indústria turística, i en com els principals actors (cadenes hoteleres, Tour operadors, agències…) veuen la seva evolució i regulació.

    Conferències, taules rodones, speed networking i ‘Payment Innovation flashes’

    Entre les novetats d’aquest any, el baVel Travel Summit incorporarà sessions de ‘Speed Networking’ per facilitar reunions one-to-one entre els assistents i proporcionar l’oportunitat d’intercanviar inquietuds i propostes de negoci d’una forma àgil. També comptarem amb una sessió de ‘Payment innovation flashes’ on es presentaran les principals innovacions en pagaments electrònics.

    Thomas Gmelch, Head of Travel & Mobility a Amazon Pay, serà l’encarregat d’analitzar com una de les empreses líder a escala mundial està adaptant els seus mètodes de pagament a les necessitats del consumidor de viatges, a través de la sessió “Rethinking Payments Convenience for the Connected Traveller”, que tindrà lloc el Dijous 24 de maig a les 11h.

    També, el dimecres 22, presentarem una taula rodona sobre “Aligning Sales and Finance Goals around Streamlining Payments” on ponents com Meliá Hotels Groups i Expedia Group debatran sobre els beneficis que la tecnologia aporta en l’àmbit dels pagaments des de dues perspectives històricament confrontades: la de l’equip de vendes i l’equip financer.

    Aprofundirem també en la transformació digital i organitzacional d’empreses com NH Hotels Group o Hotelbeds, i exposarem breument com nosaltres mateixos, a Voxel Group, hem transformat radicalment l’organització cap a un model Àgil i Sociocràtic.

    A aquesta edició del baVel Travel Summit esperem reunir entre 180 i 200 líders de la indústria turística, i la llista ja està gairebé plena. Així que si no t’has registrat encara, no ho dubtis i fes-ho ara a través de la nostra web.

    Us esperem a Barcelona, el 22, 23 i 24 de maig!