• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El proper 24 d’octubre celebrarem la primera edició del baVel eProcurement Summit a l’Hotel H10 Marina de Barcelona. En aquest esdeveniment, únic en el sector HORECA, es tractarà la digitalizació de la industria eProcurement (HORECA + canal de proveïment) i les tendències tecnològiques d’aquest sector, posant el focus en els processos de facturació i pagaments electrònics.

    El baVel eProcurement Summit comptarà amb la participació de professionals destacats de la indústria com Jan Ackermans, Responsable Financer de Danone Dantrade; Alejandro Banegas, Business Development Director de Mastercard Espanya; Joaquin Garcia Pertierra, Supply Chain, QA & FM Director de Grupo VIPS; i Rosa Coll, Directora Corporativa Compres Alimentació i Begudes de Selenta Group. Aquests ponents presentaran com les seves respectives companyies han afrontat la Transformació Digital i com la digitalització dels processos relacionats amb la facturació i els pagaments ha impactat en el procés global, des de cadascuna de les seves perspectives.

    Com ja és habitual en els Summits del baVel, l’esdeveniment també comptarà amb una sessió inspiradora que en aquesta ocasió anirà a càrrec de Víctor Rodríguez, Managing Partner a Spirit Consulting Group. Encara que hi haurà moltes sorpreses, només podem avançar que aquesta sessió girarà entorn al lideratge conscient.

    Summits d’èxit

    La primera edició del baVel eProcurement Summit arriba després de l’èxit del baVel Travel Summit, l’esdeveniment homònim dedicat a la indústria turística. En la seva 5ª edició, celebrada el passat mes d’abril, el baVel Travel Summit va reunir més de 160 líders de la indústria de 15 països diferents.

    El baVel eProcurement Summit se celebra aquest any a Barcelona amb el propòsit de convertir-se en un esdeveniment de referència per als professionals del sector HORECA i, sobretot, per als directius i responsables de la distribució i els equips administratius del canal HORECA, que sovint són oblidats pels altres esdeveniments del sector. Si no t’ho vols perdre, reserva ja la teva entrada.