• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Fa unes setmanes i arran d’haver guanyat el premi a la Pime més competitiva per PIMEC, Àngel Garrido, CEO de Voxel Group, es va entrevistar amb Expansión. Després de repassar els nostres orígens, trajectòria i la nostra cultura corporativa vam parlar a fons sobre els nostres plans de futur. A quins nous mercats ens dirigim? En quins productes estem treballant? Quina és la nostra perspectiva de creixement? Llegeix-ho tu mateix:

    Els nostres plans de futur passen per créixer en aquelles zones on ja som líders (Europa, EUA i Carib); consolidar la nostra presència en els mercats emergents, com ara l’Orient Mitja; i tenir presència en aquelles destinacions que estan començant a despuntar, com seria la zona d’Àsia Pacífic.

    A nivell de negoci, continuarem treballant i innovant en la nostra solució de pagaments electrònics, baVelPay i compromesos amb l’Open Payment Alliance. Pretenem tancar el 2018 amb una facturació un 25% més gran que la de l’any passat, que va ascendir a més de 10 milions d’euros.

    Quan falten un parell de mesos per tancar l’any, les nostres previsions apunten que arribarem als 12 milions en facturació, un 20% més que el 2017. També arribar als 180 treballadors, després de la incorporació de gairebé 40 nous fitxatges al llarg d’aquest 2018.

    Segueix totes les nostres aparicions en premsa i novetats per estar al dia de tot el que fem a Voxel Group.