• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La sisena edició del baVel Travel Summit arriba a Barcelona els propers 22, 23 i 24 de maig. Un cop més, Voxel Group reunirà els líders de la indústria turística en un esdeveniment que barreja conferències i panells, activitats lúdiques i networking. Aquesta edició del baVel Travel Summit posarà especial èmfasi en els pagaments B2B en la indústria turística i les tendències que ja es dibuixen en el sector. També coneixerem els casos d’èxit en la transformació digital de dues importants players del sector: NH i Hotelbeds.

    Ponents de la talla de Fernando Vives, Chief Commercial Officers de NH Hotels Group; Mike Carlo, CEO a XanderPay i directiu de HEDNA; Eric Kraft, Principal Product Manager a Expedia Group; Thomas Gmelch, Head of Travel & Mobility a Amazon Pay; Sergi Mesquida, Automation & Innovation Manager a Hotelbeds Group; Pascal Burg, Director a Edgar & Dunn Company; Alex Gisbert, Founder i CEO en Fastpayhotels ja han confirmat la seva participació en l’esdeveniment. També hi participaran com a ponents Gina Hayden, autora del llibre “Becoming a conscious leader”; i membres de l’equip directiu de Voxel Group com Xavier Ginesta, president, i Àngel Garrido, CEO.

    Novetats a la sisena edició

    Com a novetat, aquest any l’esdeveniment incorpora al seu programa habitual sessions de “speed networking”, en què els assistents podran conèixer-se i intercanviar impressions i coneixements d’una forma àgil i divertida. També s’organitzaran “Payments Innovation Flashes“, sessions curtes en les que els proveïdors de pagaments presentaran les seves innovadores solucions als principals representants de la indústria travel.

    Per segon any consecutiu, el baVel Travel Summit acollirà els Voxel Awards. Aquests premis reconeixen la relació de Voxel amb els seus clients i l’evolució d’aquestes companyies. Els guardons s’inspiren en els valors corporatius de Voxel Group i giren al voltant dels conceptes de #ChallengeManiacs, #PeopleFreaks, #FUNtasticTeamPlayers i #ChangeLovers.

    Aquest any, Voxel Group pretén reunir més de 180 líders de la indústria turística, superant així els 160 de l’any passat. Si no et vols perdre aquest esdeveniment únic en el sector, registra’t ara!