• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    Voxel Group, l’empresa líder en transaccions electròniques per a la indústria turística, ha guanyat el premi a la Pime més Competitiva a la categoria de mitjana empresa en la 31ª edició dels Premis Pime de PIMEC que reconeixen les millors iniciatives empresarials a Catalunya. Amb aquest guardó, PIMEC reconeix les empreses que destaquen per la millora de la seva productivitat, l’ús de la tecnologia, la innovació i la creativitat.

    Voxel Group ofereix solucions tecnològiques que digitalitzen els processos de la facturació, pagaments i eSettlement, i s’ha especialitzat en la indústria turística i el canal HORECA, a través de la plataforma baVel. També proporciona solucions tecnològiques per ajudar les empreses en la recuperació automàtica de l’IVA de les despeses corporatives, a través de DevoluIVA i Taxecure.

    baVel és la plataforma de facturació electrònica líder a nivell internacional en el sector turístic i líder al canal HORECA a Espanya. baVel digitalitza i automatitza totes les transaccions electròniques relacionades amb els processos de facturació i pagaments d’una empresa garantint els requisits legals de cada país. Això permet eliminar processos manuals, escurçar el cicle de pagament, disminuir els costos administratius associats i reduir fins a en un 90% les incidències. Actualment, baVel compta amb més de 50.000 hotels i més de 1.000 operadors turístics integrats en la seva xarxa de transaccions electròniques, per la qual processen, cada any, més de 70 milions de factures. A Espanya, més del 90% de les principals cadenes hoteleres, els principals grups restauradors del país i gairebé tots els tours operadors i agències de viatge utilitzen la plataforma.

    L’empresa en xifres

    2017 va ser un any de fort creixement per Voxel Group, tant pel que fa a la facturació i volum de negoci, com a nivell d’empleats: el grup va facturar més de 10 milions d’euros, un increment del 10,5% respecte a l’any anterior. Gairebé el 10% d’aquesta facturació es va destinar a R+D, amb l’objectiu de continuar innovant en l’àmbit de la digitalització i automatització dels pagaments. La plantilla també va créixer un 26%, amb 31 noves incorporacions. A dia d’avui, el grup compta amb més de 150 treballadors de 24 nacionalitats diferents que, des de Barcelona i República Dominicana, donen servei a més de 100 països arreu del món.

    Però si hi ha alguna cosa que fa especial a Voxel Gorup és, sens dubte, la seva cultura empresarial. L’empresa segueix els principis del capitalisme conscient, i té com a missió promoure una empresa sostenible, amb llocs de treball de qualitat i que aporti valor a la societat. És per això que els valors corporatius (People Freaks, Change Lovers, Challenge Maniacs i Funtastic Team Players), treballats per tota la companyia, són una part fonamental de la cultura del grup. Voxel també treballa amb els principis de l’agilisme. Ha incorporat noves metodologies en el dia a dia de l’empresa que han permès formar nous equips multidisciplinaris que són més àgils, flexibles i productius i tenen una visió 360º del seu projecte.

    El Sopar Solidari de PIMEC

    Xavier Ginesta, President de Voxel Group, i Àngel Garrido, CEO de Voxel Group, van ser els encarregats de recollir el guardó de la mà del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i del president de PIMEC, Josep González, en el Sopar Solidari de PIMEC, celebrat ahir a la tarda al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

    En paraules de Xavier Ginesta, President de Voxel Group, “Aquest premi és una empenta per seguir innovant en les tecnologies de facturació electrònica, pagament B2B i recuperació de l’IVA”. I continua dient que “aquest reconeixement ho rebem precisament quan fa 20 anys del naixement de Voxel Group, i això encara ens fa estar més orgullosos d’haver fet créixer la companyia a nivell internacional sense perdre de vista els valors, i haver contribuït així a millorar el teixit empresarial català “.

    Per a aquest 2018, Voxel Group preveu facturar un 25% més que l’any passat. Per aconseguir-ho ja ha incorporat a la seva plantilla 32 nous treballadors. Globalment, el principal objectiu de l’empresa és posicionar-se com un referent en els pagaments B2B de la indústria turística com ja ho ha fet amb els processos de facturació.