• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    Voxel Group, l’empresa de facturació electrònica i pagaments líder de la indústria turística, i Kantox, líder en solucions de gestió de divises per empreses, han arribat a un acord per impulsar l’ecosistema de pagaments B2B a la indústria turística. Amb aquesta aliança, Kantox entra a formar part de l’ecosistema de proveïdors de pagaments de la platforma baVel de Voxel Group, que actualment integra a més d’una desena d’empreses proveïdores de serveis vinculats als pagaments electrònics, convertint-se en l’única empresa a oferir serveis de gestió del risc de tipus de canvi.

    A partir d’ara, qualsevol empresa turística que processi pagaments electrònics a través de baVel podrà utilitzarels serveis de gestió de tipus de canvi de Kantox sense sortir de la plataforma i a través d’un mateix flux digitalitzat, automatitzat i adaptat a les seves necessitats. A través de baVel, les empreses turístiques podran escollir el mètode de pagament que millor s’adapti a cada transacció, reduint els costos asociats i conectant de forma instantània a diferents proveïdors de pagament a través d’una mateixa plataforma.

    D’altra banda, Kantox porta més de 8 anys treballant amb empreses del sector turístic i adaptant solucions a les necessitats específiques de la indústria. Les divises s’han convertit en un element estratègic per a les empreses del sector, permetent augmentar la rendabilitat i mantenir el risc del tipus de canvi sota control.

    Per a Xavier Ginesta, President de Voxel Group, “Aquesta aliança amb Kantox no deixa d’afermar el nostre compromís amb la millora del flux de pagaments entre empreses de la indústria turística. El nostre objectiu és aconseguir un procés de pagaments eficient per a totes les parts implicades, així com oferir els millors proveïdors de pagaments a tots els clients de baVel”. Giensta afegeix que “les solucions de gestió de divises de Kantox contribueixen a millorar la rendabilitat dels nostres clients que, al tractar-se d’empreses turístiques, treballen amb diverses divises alhora”.

    Antonio Rami, COO i co-fundador de Kantox, agrega “Formalitzar una aliança amb Voxel Group, líder del sector turístic, suposa un gran pas endavant per oferir un producte únic que proveeix de beneficis tangibles a les companyies del sector. Gràcies a la integració de les nostres solucions, els clients de baVel ara poden automatitzar l’execució dels pagaments i la seva estratègia de gestió de risc del canvi de manera més eficient. Esperem que aquesta aliança sigui exitosa i duradora”.

    El futur dels pagaments B2B a la indústria turística

    En aquest sentit, Voxel Group fa anys que treballa en un canal de pagaments específic per la indústria turística, ja que històricament els pagaments B2B han sigut una de les principals fonts d’ineficiències per a les empreses travel. Prestant atenció a les necessitats de la indústria, i amb més de 20 anys d’experiència en el sector, Voxel Group està liderant l’Open Payment Alliance (OPA) junt a la Hotel Electronic Distribution Network Association (HEDNA), amb la col·laboració de la Hospitality Technology Next Generation (HTNG).

    L’OPA és una iniciativa especialment dissenyada per al sector turístic que té l’objectiu de crear un canal de pagaments B2B diferenciat i desacoplat del canal de distribució. Per aquest motiu, Voxel ha desenvolupat el Payment Manager, l’equivalent al Channel Manager en el procés de pagament, i treballa amb diferents proveïdors de pagaments, com Kantox, perquè els seus clients tinguin a la seva disposició no només un flux de treball eficient i sense erros, sinó tambe, una àmplia oferta de proveïdors de pagaments a escollir segons les necessitats de cada transacció.