• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel, el grup empresarial líder en solucions eBilling, ePayments i supply chain a través de la plataforma baVel; i en la recuperació automàtica de l’IVA de despeses corporatives a través de DevoluIVA, incorpora a Xavier Albaladejo, especialista en transformació organitzacional basada en principis Agile-Lean.

    Albaladejo, anteriorment Enterprise Agile Coach a Mango, s’uneix a l’equip de Voxel com a Executive Transformation Coach. L’objectiu principal serà consolidar la transformació organitzacional de la companyia, un procés basat, entre altres, en metodologies àgils i Sociocràcia 3.0 que està en ple funcionament tant amb els equips tècnics com de producte, i en procés d’expansió a la resta d’equips del grup. Paral·lelament, Albaladejo també treballarà per modelitzar la transformació organitzacional de Voxel amb l’objectiu d’inspirar i acompanyar a altres empreses que vulguin iniciar el seu propi procés de transformació.

    El procés de transformació interna de Voxel va començar fa més de 3 anys amb una transformació cultural a través de la identificació dels valors de l’empresa, seguit d’un canvi organitzacional, acompanyat per l’adopció de metodologies àgils, Scaling Up i patrons de Sociocràcia 3.0, entre d’altres.

    Voxel aposta per Xavier Albaladejo per la seva àmplia experiència com a consultor de transformació organitzacional i canvi cultural. Al llarg de la seva carrera professional, Albaladejo ha treballat, a més de Mango, per empreses com AXA EMEA-LATAM, Vodafone R&D, Zurich i eDreams. En paral·lel, coordina el Màster en Metodologies Àgils de La Salle i col·labora amb Classes Agiles a altres centres educatius. També és speaker en diverses conferències, publica a TransformacionAgil.org i ProyectosAgiles.org, ha sigut fundador i president d’Agile Spain i va fundar Agile Barcelona.

    La transformació organitzacional de Voxel ha suposat un abans i un després per la companyia, tan internament com externament. Per això volem contribuir que altres empreses puguin adoptar aquest model per canviar la manera de fer les coses”, explica Àngel Garrido, CEO de Voxel. “Xavier Albaladejo reforçarà l’equip de transformació per poder portar el nostre projecte al següent nivell i inspirar altres empreses a fer el mateix”, afegeix.

    D’altra banda, Xavier Albaladejo comenta: “el procés de transformació de Voxel em va fascinar des del primer moment. És increible com ha transformat la seva organització tant en l’àmbit cultural com organitzacional i estic impacient per començar a treballar amb ells i poder aportar tot el que pugui a aquest projecte”.