• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    A Voxel portem 20 anys desenvolupant solucions tecnològiques per a empreses del sector turístic i HORECA. La constant evolució del nostre producte, així com el nostre creixement, i la contínua innovació a la qual estem sotmesos ens va portar, fa uns anys, a adonar-nos que la forma en què treballàvem i estàvem organitzats no era la millor. Estàvem començant a ser menys eficients, i no podíem créixer mantenint el mateix nivell de qualitat … Investigant què podíem fer per canviar i millorar, vam descobrir les metodologies àgils.

    Les metodologies àgils són aquelles formes de treballar que permeten que els equips siguin ràpids, flexibles i s’adaptin fàcilment a qualsevol canvi. Aquest tipus de metodologies permeten que un projecte es “trossegi” en parts i s’executi més ràpida i eficientment.

    Com ho fem a Voxel?

    A Voxel, l’adopció d’aquest tipus de metodologies i tots els canvis que comporta dur-les a terme ha estat gradual, per equips i de la mà d’experts. Actualment ja podem dir que som una empresa que treballa utilitzant metodologies àgils (sobretot Scrum i Kanban). Les metodologies àgils les empren, principalment, els equips de desenvolupament. Però també entren en la dinàmica el nostre equip comercial, operacions, suport … Amb l’objectiu d’estar tots alineats.

    Durant el 2018 hem començat a fer planificacions trimestrals, esprints setmanals, i retrospectives. També estem armant equips multidisciplinaris que tinguin una visió 360 graus de cada projecte. Fins i tot hem remodelat part de les nostres oficines per tenir un espai idoni adequat a aquesta nova forma de treballar. A continuació, us deixem amb un resum de la planificació del 4t trimestre del 2018:

    Malgrat que encara no hem complert un any amb aquesta nova forma de treballar, estem molt satisfets amb els primers resultats que estem recollint. Els beneficis de treballar amb metodologies àgils salten a la vista: millor comunicació interdepartamental, equips més ben organitzats, tasques millor prioritzades, majors eficiències i major focus. En definitiva, un èxit!

    Si vols treballar amb metodologies àgils i t’apassiona el món tech, mira totes les posicions que tenim obertes. Volem conèixer-te!