• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El proveïdor alemany de serveis tecnològics 42GbmH ha desenvolupat “Easy Invoice”, un programari capaç de connectar dos sistemes existents amb l’objectiu de facilitar la facturació electrònica. “Easy invoice” ha estat possible gràcies a la col·laboració entre 42GbmH i baVel. La solució de facturació electrònica s’ha desenvolupat sota la petició de Novum Hospitality.

    El programari de 42GbmH tradueix les dades del PMS de Novum (anomenat Protel) a un format llegible per baVel. Per la seva banda, la solució de facturació electrònica baVel, rep tota la informació i elabora la factura electrònica. baVel ofereix totes les seves personalitzacions habituals, entre les que destaca l’enviament automàtic de reclamacions.

    Easy Invoice ja està en funcionament a NOVUM Hospitality, on garanteix la facturació electrònica a tot el Grup tant a l’àrea b2c per als hostes de l’hotel com a l’àrea b2b per a operadors turístics i plataformes de reserves.

    El nostre objectiu és oferir als nostres clients el màxim benefici a través de solucions intel·ligents. Amb Easy Invoice, oferim a la indústria hotelera una eina que accelera significativament els processos interns, reduint costos i brindant encara més transparència “, explica Martin Stegner, Chief Information Officer a Novum Hospitality, qui també enalteix el senzill funcionament de l’eina i la dràstica reducció d’errors que ja estan registrant a la cadena hotelera.

    La digitalització dels processos de facturació

    A Alemanya, i en general a tot el sector turístic, les solucions tecnològiques per al front i el back office ja s’estan veient com una oportunitat per digitalitzar i automatitzar processos, augmentar eficiències i accelerar els processos del departament administratiu.

    Si vols saber una mica més sobre aquesta aliança i la posada en marxa d’Easy Invoice a Novum, llegeix aquest article  (en alemany). Si vols començar a digitalitzar els teus processos de facturació, de la mateixa manera que ja ho fan milers d’empreses del sector turístic, coneix la nostra solució baVel eBilling.