• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel Group és notícia avui a El Economista. El diari econòmic, de la mà del periodista Josep Ramon Torné, ha fet un repàs a la història de la nostra empresa, així com a la nostra cultura corporativa i la nostra aposta per la innovació.

    Podeu trobar l’entrevista a la secció  “Éxito Empresarial” de la revista online de El Economista. I també la podeu llegir aquí:
    Voxel Group a El Economista
    Voxel Group a El Economista

    L’ADN de Voxel: valors i innovació

    “D’una pionera celler digital a líder global de facturació i pagament digital”. Així és com resumeixen la nostra trajectòria a El Economista. La realitat és que, durant aquests 20 anys, Voxel Group no ha deixat de pivotar, canviar i buscar nous horitzons en relació a la facturació i els pagaments B2B.

    L’article també destaca la importància que li donem al “com fem les coses” davant del “què fem”. De fet, és probable que d’aquí a 20 anys no estiguem fent el mateix que ara, o que hàgim afegit solucions completament diferents al nostre portfoli. En aquest sentit, la innovació és un pilar clau en l’ADN de Voxel Group, tal com expliquen Xavier Ginesta i Àngel Garrido, president i fundador i CEO del grup, respectivament. La innovació, tant interna com externa, és una realitat a Voxel, i, de fet, arran d’aquesta filosofia i manera de fer van néixer les empreses del grup DevoluIVA i Taxecure.

    Els valors corporatius i l’aposta real pels treballadors són una altra de les senyes d’identitat de Voxel. Tal com explica El Economista, apostem i treballem perquè tots els empleats siguin feliços. La conciliació laboral, el teletreball, la jornada flexible i la formació (personal i professional) són prioritats en les polítiques de recursos humans de Voxel. I això té un resultat: la baixa rotació entre els empleats.

    Troba tots els impactes de premsa aquí i segueix el dia a dia de Voxel Group a Linkedin i Twitter.