• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    L’auge de la factura electrònica és una realitat arreu del món. A Europa ja hi ha moltes administracions públiques i empreses del sector privat que només accepten rebre factures digitals. Però, sens dubte, el país més avançat en aquest aspecte és Itàlia.

    A partir l’1 de gener 2019 la factura electrònica serà obligatòria tant per al sector privat com per al sector públic. L’entrada en vigor de la Legge di Bilancio 2018 obligarà a totes les empreses italianes a adaptar i preparar els seus sistemes de facturació per intercanviar factures electròniques. Itàlia ha impulsat aquesta iniciativa legislativa, pionera a Europa, amb l’objectiu de lluitar contra l’evasió fiscal i el frau. I té l’autorització de la Unió Europea fins el 2021. Serà llavors quan Itàlia haurà de demostrar que aquesta mesura és realment útil per lluitar contra l’evasió fiscal i la UE decidirà si pot continuar aplicant l’obligatorietat o no.

    Aquesta nova llei significa un gran canvi per a totes les companyies. Moltes empreses hauran d’iniciar-se en la factura electrònica. Altres adaptar els seus sistemes de facturació als nous requisits legals. A nivell tècnic, totes les factures electròniques hauran de passar a través de l’SDI (Sistema di Intercambio) i en el format XML definit per la Agenzia delle Entrate.

    Nova legislació, nova oportunitat

    Aquest canvi legislatiu pot ser un maldecap per a les companyies o convertir-se en la millor oportunitat per digitalitzar i automatitzar els seus processos de facturació fàcilment.

    A Voxel ja estem preparats per fer front a aquesta nova legislació. Amb baVel eBilling, a més de complir amb la legalitat italiana, podràs digitalitzar i automatitzar tot el teu procés de facturació i enviar i rebre factures de tots els teus clients i proveïdors en una mateixa plataforma i en el format que triïs.

    A més, baVel et connecta directament amb les més de 50.000 empreses turístiques que ja operen a la nostra xarxa. Vols veure tot el que podem fer per tu? Descobreix com digitalitzar i automatitzar la teva facturació electrònica amb baVel.

    baVel eBilling

    Si vols contactar amb nosaltres per comentar el teu cas en particular, fes-ho a [email protected].