Casos d'èxit

Descobreix els projectes de digitalització i automatització d'empreses líders

Destacats

Emissió 100% de les factures B2B de DABA

La integració amb diferents clients per a poder intercanviar documents electrònics resulta molt àrdua per a DABA. És llavors quan decideix buscar un partner tecnològic que li permeti connectar-se amb tots els seus clients sense haver de desenvolupar una connexió amb cadascun d’ells. Aquest és el cas d’èxit de DABA i baVel.

Digitalització dels processos administratius a Casa Rodríguez

Casa Rodríguez decideix digitalitzar la recepció de comandes i l’emissió de factures i notes de crèdit a través de baVel després de la petició d’un dels seus clients més importants. En finalitzar el procés d’automatització, l’empresa s’adona que els seus processos són més àgils, tenen menys errors i la relació amb els seus clients ha millorat.

Emissió electrònica de factures a Pestana Hotel Group

Pestana identifica ineficiències en els processos de back-office dels seus hotels i decideix digitalitzar-los. Després de la implantació del projecte, la cadena hotelera ha aconseguit doblar les factures processades sense necessitat d’ampliar els recursos per a la seva gestió. Llegeix el cas d’èxit de Pestana per entendre el procés de digitalització i els seus beneficis.