Casos d'èxit

Descobreix els projectes de digitalització i automatització d'empreses líders

Destacats

Imagen minitarura caso de éxito Suitech, Canarian Hospitality

Automatització de la recepció i conciliació de factures de Canarian Hospitality amb Suitech i Voxel

Canarian Hospitality va treballar tots els processos de la seva cadena de proveïment manualment en el seu primer any d’obertura. Després de comprovar les ineficiències associades, va comprendre que per a treballar eficientment i ser escalables havien d’automatitzar el procés de recepció i conciliació de factures. Coneix més sobre aquest cas d’èxit.

Factura electrònica a Valamar Riviera: abans i després

Amb 37 hotels i resorts i 15 càmpings, Valamar Riviera és l’empresa
turística líder a Croàcia. Després de més de 60 anys en funcionament, el
2019 l’equip corporatiu va identificar una sèrie d’ineficiències en el seu
procés de facturació. Després de digitalitzar tot el procés amb Voxel, descobreix els beneficis i avantatges obtinguts llegint aquest cas d’èxit.

Digitalització de l’emissió de pagaments i la recuperació de factures a Sidetours

Sidetours té la necessitat d’automatitzar el pagament a proveïdors: els mètodes de pagament li generen molta feina manual i també comporten la reclamació de les pròpies factures. Llavors, decideix treballar amb Bavel Pay, la solució de pagaments electrònics de Voxel, i començar a emetre automàticament targetes de crèdit virtuals (VCCs). Descobreix tots els detalls en aquest cas d’èxit.

Automatitzant el billback a Easy Market

Quan Easy Market té la necessitat de recuperar les factures dels serveis que contractava als hotels de Booking.com, decideix acudir a un partner tecnològic de confiança i implementar la solució Billback Request. Descobreix el procés de digitalització i els resultats obtinguts, en aquest nou cas d’èxit.