Casos d'èxit

Descobreix els projectes de digitalització i automatització d'empreses líders

Destacats

Digitalització de l’emissió de pagaments i la recuperació de factures a Sidetours

Sidetours té la necessitat d’automatitzar el pagament a proveïdors: els mètodes de pagament li generen molta feina manual i també comporten la reclamació de les pròpies factures. Llavors, decideix treballar amb Bavel Pay, la solució de pagaments electrònics de Voxel, i començar a emetre automàticament targetes de crèdit virtuals (VCCs). Descobreix tots els detalls en aquest cas d’èxit.

Automatitzant el billback a Easy Market

Quan Easy Market té la necessitat de recuperar les factures dels serveis que contractava als hotels de Booking.com, decideix acudir a un partner tecnològic de confiança i implementar la solució Billback Request. Descobreix el procés de digitalització i els resultats obtinguts, en aquest nou cas d’èxit.

Emissió 100% de les factures B2B de DABA

La integració amb diferents clients per a poder intercanviar documents electrònics resulta molt àrdua per a DABA. És llavors quan decideix buscar un partner tecnològic que li permeti connectar-se amb tots els seus clients sense haver de desenvolupar una connexió amb cadascun d’ells. Aquest és el cas d’èxit de DABA i baVel.