+40 anys
d’experiència

16
establiments

Hotels
vacacionals

El punt de partida

El 2012, la cadena hotelera grega Mitsis Hotels gestiona tota la feina derivada del seu procés de facturació manualment i s’adona que hi ha punts de millora.

Cada hotel és el responsable d’enviar totes les factures als clients B2B. Les factures s’envien per correu postal o per correu electrònic. Cap d’aquests canals aporta la traçabilitat i seguretat que Mitsis Hotels necessita per assegurarse que el seu client rep la factura a temps, està conforme amb el document i procedeix a la realització del pagament.

Aquesta falta de control documental provoca dificultats operacionals, molt temps invertit en la resolució de disputes i pagaments endarrerits.

Per optimitzar el procés, Mitsis Hotels aposta per la digitalització i la tecnologia.

La falta de control documental provoca ineficiències operacionals, resolució de disputes i pagaments endarrerits.

Bavel estableix les connexions
amb tots
els clients B2B de la
cadena hotelera.

La solució

Mitsis Hotels decideix digitalitzar l’emissió de les seves factures B2B a través de la plataforma de facturació electrònica Bavel. Per iniciar el projecte, Bavel es connecta amb Protel, el PMS de Mitsis Hotels. Aquesta connexió és l’únic esforç tecnològic que ha de fer Mitsis Hotels per començar a emetre factures electròniques. Per la seva banda, Bavel estableix les connexions amb tots els clients B2B de la cadena hotelera. Actualment, Mitsis Hotels es connecta amb més del 75% dels seus clients B2B a través de Bavel.

Mitsis Hotels decideix arrencar el projecte de facturació electrònica amb un primer hotel, com a prova pilot. Després de comprovar que tot el flux funciona sense friccions, Mitsis Hotels implanta Bavel a tots els seus establiments gradualment.

Els resultats

Gràcies a la tecnologia de Bavel , el 2019 Mitsis Hotels és capaç d’emetre més de 23.000 factures automàticament. El personal que abans s’encarregava de realitzar aquest procés, té ara més temps per invertir en tasques de major valor afegit. Un altre dels beneficis que destaca la cadena hotelera és la dràstica reducció de l’ús de paper en tots els seus establiments, contribuint també amb el medi ambient.

“Bavel ens proporciona precisió. Sabem amb exactitud que els nostres clients reben les factures i tenim traçabilitat de tot el procés”, explica Stavros Mitsis, director general a Mitsis Hotels.

La cadena hotelera també posiciona a Bavel com una solució que els ha ajudat a aconseguir els seus objectius estratègics quant a la digitalització i els ha permès seguir la tendència de l’automatització de processos.

+23k factures emeses
automàticament

Més temps per invertir en
tasques de major valor afegit

Connexió amb més del 75%
dels clients B2B

Precisió, exactitud i
traçabilitat

Reducció de l’ús
del paper

Descarrega't el cas d'èxit aquí

Veure altres casos d'èxit