• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Una part imprescindible del procés de digitalització de qualsevol empresa és la gestió de les notificacions i comunicacions electròniques, especialment aquelles amb l’Administració Pública.

    Amb l’entrada en vigor del Real Decret 1363/2010 el gener de 2011, pel qual es regulen suposats de notificacions i comunicacions administratives obligatòries per mitjans electrònics en l’àmbit AEAT (Agència Estatal d’Administració Tributària), l’Agència Tributària va transformar la forma en què es relaciona amb les empreses i ciutadans.

    D’aquesta manera, els ciutadans disposen d’accés a una adreça electrònica habilitada (DEH) per a tota l’Administració General de l’Estat on poden enviar les comunicacions a l’entitat pública.

    Aquesta nova forma de comunicació electrònica susbstitueix l’antiga comunicació postal, creant un model de comunicació més sostenible, eficaç, econòmic i segur. No obstant això, aquest canvi legislatiu requereix també que les empreses disposin dels recursos electrònics necessaris per poder tenir una comunicació efectiva amb l’Administració Pública.

    Des de baVel Procurement treballem per impulsar i millorar les transaccions electròniques dels nostres clients dins l’àmbit HORECA i el seu canal d’aprovisionament. Amb baVel Procurement, els nostres clients poden digitalitzar i automatitzar tot el procés de facturació a través de la nostra plataforma de gestió de transaccions electròniques, facilitant l’intercanvi de transaccions amb els seus proveïdors.

    A més, recentment baVel Procurement ha arribat a un acord amb Zerocoma, experts en el desenvolupament de solucions de transformació digital i compliment normatiu. A partir d’ara, els nostres clients també podran beneficiar-se dels serveis de notificacions electròniques de Zerocoma, EdasNotificaciones, els quals permeten la revisió automàtica de bústies electròniques de qualsevol entitat pública (AEAT, Ajuntaments, TGSS, etc.), sense haver de realitzar un procés manual.

    Amb aquest acord, els nostres clients i proveïdors comptaran amb un potent gestor documental per descarregar, arxivar i gestionar totes les seves comunicacions.

    Si vols consultar més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres aquí:

    Más información