• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    DerbySoft anuncia el llançament d’un nou producte, el Payment Connector, que afegeix una sèrie de serveis al producte Connectivity, gràcies a la unió amb Voxel Group, empresa de facturació i pagaments electrònics líders a la indústria turística.

    El Payment Connector s’ha desenvolupat per proporcionar als usuaris targetes de crèdit virtuals (VCC) per a les reserves amb les OTAs, això permetrà als distribuïdors integrar aquest servei directament a través de DerbySoft. Abans, els distribuïdors s’havien d’integrar amb diferents proveïdors externs i incloure, posteriorment, aquests acords a les comunicacions electròniques, fet que suposava una pèrdua de temps i esforç.

    Avantatges del Payment Connector

    A més de reduir el temps i l’esforç, el Payment Connector no cobra tarifes addicionals per la comoditat d’utilitzar DerbySoft per a la connectivitat i els pagaments. Quan un distribuïdor s’associa amb Voxel, DerbySoft activa el Payment Connector i aquest s’integra sense interrupcions en la connexió diària. Fins al moment, DerbySoft ha integrat el Payment Connector amb Voxel i el Grup TUI, una empresa de turisme líder amb hotels a tot el món.

    Amanda Tabor Davis, Directora d’Estratègia de Producte i Product Owner de Content Suite a DerbySoft, afirma que: “DerbySoft va identificar la necessitat d’integracions de serveis de pagament al mercat i ràpidament es va associar amb Voxel per satisfer les necessitats dels seus clients”. Tabor Davis afegeix: “aquest és només l’inici dels serveis de pagament de DerbySoft. Estem buscant més integracions amb serveis de pagament de tercers i socis de distribució pels pròxims mesos”.

    Voxel i TUI ja utilitzen el Payment Connector

    Voxel ha estat desenvolupant solucions tecnològiques per a grans i petites empreses de la indústria turística durant els últims 20 anys i té com a objectiu ajudar als clients a digitalitzar el 100% de les seves transaccions B2B, des de la facturació fins als pagaments. A més, Voxel lidera l’Open Payment Alliance (OPA), una iniciativa especialment dissenyada pel sector travel que té com a objectiu crear un canal de pagament B2B diferenciat i desacoblat del canal de distribució i pretén convertir-se en el punt de referència pels pagaments B2B a la indústria turística.

    El Grup TUI és el grup turístic líder d’àmbit internacional que opera a 180 destinacions arreu del món. Amb seu a Alemanya, TUI ofereix serveis de viatge integral per a més de 27 milions de clients, entre els quals s’inclouen marques d’hotels, creuers, operadors turístics i aerolínies.

    DerbySoft planeja agregar funcionalitats de pagament addicionals al Payment Connect en els pròxims mesos, com els pagaments directes, les cobertures financieres i la prevenció de frau.

    Derbysoft, empresa global de distribució hotelera

    DerbySoft facilita el negoci al sector travel sent el proveïdor líder en distribució hotelera d’alt rendiment. DerbySoft connecta a distribuïdors i proveïdors a través de Connectivity Suite per oferir-los connectivitat optimitzada a través de CRS i PMS.

    DerbySoft també ofereix solucions per a proveïdors a través de Digital Marketing Suite, el qual utilitza machine learning i analítica de dades per impulsar campanyes de marketing digital d’alt rendiment; i Content Suite, una plataforma per recopilar, administrar i distribuir contingut hoteler de qualitat per generar majors conversions de reserva; i alhora també serveis de pagament.

    Amb sis oficines arreu del món i més de 300 treballadors a més d’11 països, DerbySoft continua creixent i desenvolupant la pròxima generació de distribució hotelera online.