• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    L’any que ve, a Voxel volem potenciar la nostra presència a feries del sector turístic, tant d’àmbit nacional com internacional. Així, serem expositors a FITUR 2020, la Fira Internacional de Turisme líder al sector, que se celebrarà del 22 al 26 de gener al recinte ferial d’IFEMA, a Madrid. 

    Per a aquesta edició, FITUR compta amb més de 10.400 empreses del sector turístic, entre les quals figuren grans cadenes hoteleres, toru operadors i agències de viatges, però també emrpeses del sector HORECA, de transport i tecnològiques, entre d’altres. Voxel disposarà del seu propi stand al costat d’empreses de la talla de Melià, NH Hotels Group, Booking.com, Hertz, Sixt o Qatar Airways. 

    Durant aquesta cita anual, professionals del turisme mundial per a mercats receptors i emisors d’Iberamèrica es reuneixen per conèixer les noves tendències del sector, establir noves oportunitats de negoci i enfortir relacions comercials. 

    A més, i coincidint amb el 40è aniversari, FITUR estrenarà un nou espai, Fitur Talent, que posarà èmfasi en les persones, la captació de talent i la capacitació professional, tres aspectes en els que ens enfoquem diàriament a Voxel i on esperem poder conèixer noves propostes i iniciatives de líders globals del sector. 

    Les solucions de Voxel per primer cop a FITUR

    Aquest any, Voxel donarà a conèixer per primera vegada a Fitur els seus serveis de facturació electrònica i pagaments B2B per a l’àmbit travel i HORECA, la plataforma baVel, i la solució per a la recuperació de l’IVA, DevoluIVA. 

    baVel és la plataforma líder de transaccions electròniques per a la indústria turística que facilita l’intercanvi electrònic d’informació transaccional entre clients i proveïdors. A més, també extén aquestes solucions a la cadena de subministrament per a altres indústries, ajudant-les a digitalitzar els seus processos de facturació. Actualment, baVel dóna servei a més de 50.000 hotels, 1000 tour operadors a 100 països, i gestiona més de 70 milions de factures l’any.

    D’altra banda, DevoluIVA és el servei que permet a autònoms, pimes i grans empreses digitalitzar els tiquets i recuperar automàticament l’IVA de totes les despeses corporatives. Aquest compta amb més de 60.000 usuaris i més de 52.000 establiments afiliats a la seva xarxa. 

    La cita tindrà lloc a un dels recintes firals més importants de Madrid, el qual va acollir a més de 253.000 assistents l’any passat. Trobareu a Voxel al Pavelló 8, Stand 8F31.