• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    Voxel, el grup empresarial líder en facturació i pagaments electrònics en l’àmbit internacional, aposta per les metodologies àgils i la consultoria i funda Partnos by Voxel, empresa especialitzada en transformació organitzacional a partir de metodologies àgils. D’aquesta manera Partnos by Voxel, entra a formar part del grup internacional al costat de DevoluIVA, Taxecure i la plataforma baVel.

    Partnos by Voxel, liderada per Adrian Perreau de Pinninck, és una consultoria agile que vol contribuir a què les empreses i institucions siguin més eficaces i, en conseqüència, més felices. Per aquest motiu, fomenten transformacions organitzatives en entorns participatius i en constant canvi, creant relacions de confiança entre els treballadors i fomentant la transparència, el compromís i l’autonomia per a una millora transversal permanentment activa. El propòsit de Partnos by Voxel és cultivar organitzacions saludables.

    Perreau és consultor organitzacional des de 2012. Doctor en Intel·ligència Artificial i Certified Scrum Trainer per la Scrum Alliance, ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de IESE i imparteix classes a la Universitat Ramon Llull i començarà a ESADE el 2020. També és ponent i facilitador habitual en conferències internacionals. Ha realitzat coaching i formació de start-ups i empreses de la llista Fortune 500, a sectors com les telecomunicacions, la publicitat, l’automoció, el turisme, la indústria aereoespecial, la farmacèutica i la banca; la seva especialitat són les empreses innovadores en fort creixement.

    La nova empresa neix després que el mateix Adrian Perreau liderés la transformació organitzacional de Voxel Group durant els últims anys. El grup va decidir apostar per transformar-se amb tres grans objectius: reduir el temps de producció del producte, multiplicar per deu el volum de negoci en els pròxims 5 anys i definir un model organitzacional sòlid per a l’empresa. Amb el canvi, en dos anys Voxel ha aconseguit uns equips més àgils, multidisciplinaris i col·laboratius i, no només ha mantingut el temps de producció, sinó que l’ha millorat un 10%, encara que només es dedica un 20% del temps al procés de transformació.

    Objectius de la nova companyia

    Amb la incorporació de Partnos by Voxel a la seva cartera, Voxel vol ajudar a altres companyies que estiguin en la mateixa situació a passar pel mateix procés, en línia amb el seu propòsit de crear teixit empresarial feliç, honest, d’alt rendiment i, en definitiva, sa.

    Un dels primers objectius de la nova companyia és modelitzar la transformació organitzacional de Voxel, i per això, ha incorporat ja a Xavier Albaladejo, especialista en transformació organitzacional basada en principis Agile-Lean i coordinador del Màster en Mètodes Àgils de La Salle, amb experiència a Mango, Axa, Vodafone R&D, Zurich i eDreams.

    En paraules d’Àngel Garrido, CEO de Voxel Group, ­­“amb la creació de Partnos by Voxel estem construint un equip especialitzat a ajudar a altres empreses que, com Voxel fa dos anys, vol fer un canvi integral de la seva organització per optimitzar processos i millorar eficiències. Fomentar empreses felices, saludables i d’alt rendiment és un dels nostres principals objectius com a grup empresarial”.

    Partnos by Voxel també ofereix cursos de formació per a empreses i professionals que vulguin aconseguir les certificacions oficials de la Scrum Alliance en Advance Scrum Master (ACSM), Certified Scrum Master (CSM), Certified Scrum Product Owner (CSPO), Certified Agile Leadership (CAL); i altres formacions com Escalat Agile, Kanban & Lean Thinking, Sociocràcia 3.0 o Design Thinking.

    Presentación oficial

    Partnos by Voxel es presentarà oficialment a la comunitat Agile dins el context de la Conferència Agile Spain (CAS) 2019 que se celebra a Barcelona els pròxims 22 i 23 de novembre. Amb més de 1.000 assistents, la CAS és un dels esdeveniments internacions de referència en l’àmbit de l’agilisme.