• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos
    Voxel ha estat nominat als premis Comprendedor amb HappyForce a la categoria Pimes. Aquests premis, atorgats per la Fundación Empresa y Sociedad, reconeixen els millors casos de col·laboració comercial, client-proveïdor, entre empreses i scaleups B2B

    En aquesta 6a edició, les empreses competeixen en 5 modalitats: marketing i vendes, recursos humans, operacions i processos, indústria 4.0 i pimes. Aquesta última categoria premia les solucions innovadores de scaleups B2B creades per a empreses. Voxel i HappyForce opten al premi dins la categoria Pimes, al costat de Fridec Solutions amb October i Iristrace amb Oh My Cut!

    L’objectiu d’aquests guardons és doble. D’una banda, es vol oferir una major visibilitat als programes d’innovació oberta de les empreses, que provenen de scaleups, i així, d’aquesta manera, contribuir també a acelerar la cartera de clientes d’aquestes. 

    Voxel i HappyForce

    Al setembre de 2018, Voxel va començar a utilitzar HappyForce com una eina de comunicació interna per recollir feedback en temps real, sincer i mesurar el nivell de felicitat de l’empresa (Happyness Index). 

    A través de l’aplicació, els treballadors poden expressar, de forma totalment anònima, aquells temes que més els motiven o preocupen, compartir idees o expressar agraïment als companys. D’aquesta manera, l’empresa pot conèixer el vertader estat d’ànim dels seus treballadors i pot identificar i respondre aquells temes que més preocupen, aportant noves iniciatives o solucions. 

    Des de que s’utilitza HappyForce, el 92% de la plantilla de Voxel la té implementada i, d’aquests, un 85% ha participat alguna vegada. Aquest percentatge de participació està 25 punts per sobre de la mitjana d’empreses que utilitzen l’aplicació. 

    Entrega de premis

    L’entrega de premis Comprendedor se celebrarà el dimarts 19 de novembre a l’Auditori de la Torre Bankia de Madrid, on es donaran a conèixer els guanyadors de cada una de les categories.  

    Des de Voxel, volem agraïr a HappyForce haver compartir candidatura amb la nostra empresa per presentar-se a aquests guardons i, també, a la seva gran tasca que ens ajuda a mantenir un feedback continu, obert, immediat i transparent, que contribueix al nostre propòsit final com a empresa de crear teixit empresarial feliç.