• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La setmana passada, comptant les tres últimes incorporacions, vam superar la barrera dels 200 treballadors a Voxel. I volem compartir la nostra alegria amb tots vosaltres! 

    El que va començar a una petita porteria de Barcelona amb només 6 treballadors, és avui en dia una empresa que alberga més de 29 nacionalitats, majoritàriament situats a Barcelona i Santo Domingo. 

    A Voxel, fa més de 20 anys que oferim solucions transaccionals i ens hem convertit en una de les plataformes de facturació i pagaments electrònics B2B líders del sector turístic. No obstant, per nosaltres, la clau del nostre èxit no està en el què fem, sinó com ho fem

    Nosaltres apostem per les persones i el seu talent, i, per aquesta raó, la nostra cultura empresarial està orientada a potenciar la felicitat al lloc de treball. El nostre propòsit final com a companyia és crear teixit empresarial feliç

    Així, els nostres valors corporatius, escollits pels mateixos treballadors, defineixen no només la nostra manera de treballar i de relacionar-nos amb els treballadors, sinó també amb els nostres clients, partners i proveïdors: People Freaks, Challenge Maniacs, Change Lovers i Funtastic Team Players.

    A més, tambe s’hi afegeixen unes polítiques de recursos humans innovadores. La nostra organització és totalment plana i altament sociocràtica, basada en cercles de decisió i equips transversals, capaços de desenvolupar un projecte de principi a fi. Tenim implementat el teletreball, sense restriccions, i disposem de diversos beneficis: massatges, sessions de life coaching, ioga, etc. En definitiva, busquem poder compatibilitzar la vida laboral amb una vida personal plena. 

    A Voxel, estem convençuts que la nostra manera de fer les coses ha sigut la clau de l’èxit de la nostra trajectòria, i volem que segueixi sent així. Moltes felicitats i…a pels pròxims 100!