• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel Group, l’empresa de facturació i pagaments electrònics líder de la indústria turística a través de la plataforma baVel, és una de les quatre companyies finalistes en la categoria “Best Corporate Payment Provider” als premis internacionals Business Travel Awards 2020. L’empresa, amb seu a Barcelona, comparteix nominació amb AirPlus International, American Express Go i Barclaycard Commercial Payments i és una de les dues uniques companyies turístiques espanyoles que ha arribat a l’última fase d’aquests prestigiosos guardons.

    Voxel aspira a ser el millor proveïdor de pagaments corporatius d’àmbit internacional gràcies al Payment Manager, l’eina central de la seva solució de pagaments B2B per a la indústria turística que s’integra a la plataforma baVel. A través d’aquesta plataforma de facturació i pagaments electrònics, Voxel fa més de 20 anys que lidera la digitalització dels processos de facturació a la indústria turística, i alhora, gràcies al Payment Manager, baVel és capaç de tancar el cicle de facturació amb la digitalització i automatització del procés de pagament.

    Payment Manager, el canal de pagaments per a la indústria turística

    El Payment Manager és l’equivalent al Channel Manager de les reserves en el procés de pagament, i permet l’intercanvi d’instruccions de pagament d’una manera automàtica i optimitzada, aprofitant tot l’ecosistema de proveïdors de serveis que ofereixen des del pagament amb VCCs fins a nous mètodes de pagament de la indústria, com les Bank Transfer Guarantee (BTGs) o serveis de forex. Entre els proveïdors de serveis de pagament que formen part de l’ecosistema de la nova solució, s’hi troben empreses punteres com eNett, Airplus, Ixaris, Wex, Kantox, Visa, Mastercard, Amercian Express o Xanderpay.

    A més, el Payment Manager és la columna vertebral de l’Open Payment Alliance, una iniciativa d’HEDNA amb la col·laboració de Voxel Group, l’objectiu del qual és crear un canal de pagaments B2B específic per a la indústria turística, desacoblant-lo del canal de reserves. HTNG s’ha sumar recentment a la iniciativa i està actualment desenvolupant els estàndars de les comunicacions que facilitaran la interconexió del Payment Manager amb PMSs, CRSs, Channel Managers, GDSs, i booking engines.

    El Payment Manager ja en funcionament

    Les solucions de baVel per optimitzar els pagaments B2B ja es troben en funcionament amb empreses de la talla d’Hotelbed i eDreams i utilitzen el Payment Manager per realitzar pagaments als seus principals proveïdors B2B (principalment hotels).

    Experts internacionals de la talla de Salesforce, HP, Relx, BAE Systems, WPP i altres professionals del sector seran els encarregats de valorar totes les iniciatives i designar el guanyador. La  cerimònia d’entrega dels Business Travel Awards, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, tindrà lloc el pròxim 20 de gener a Londres i reunirà als principals líders de la indústria turística d’àmbit internacional.