• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    L’H&T se celebrarà a Màlaga els pròxims 26, 27 i 28 d’abril del 2021

    El Saló H&T Màlaga és el principal punt de trobada del sud Europa dedicat a la innovació en hostaleria i hotelería. Amb més de 20 anys d’experiència, enguany l’H&T cobra especial rellevància després de la crisi del COVID-19. El principal objectiu d’aquesta edició és impulsar a les empreses i professionals d’una de les principals indústries econòmiques més castigades per la crisi.

    Com a novetat, aquesta edició incorpora el saló H&T Innova amb l’objectiu de posar en valor l’ecosistema I+D+i de la indústria turística. I serà en l’H&T Innova on Voxel participarà presentant les seves solucions de digitalització i automatització de la cadena de valor.

    La digitalització de processos administratius, clau en la recuperació

    Al llarg d’aquests últims mesos hem après que la digitalització dels processos interns ha d’anar de la mà de la digitalització dels processos externs. En els últims anys, les empreses s’han centrat en digitalitzar els processos relacionats amb el client final. I s’han oblidat dels processos interns que encara es realitzen manualment. Tot i aixì, els negocis que han aprofitat l’aturada per a automatitzar processos ara són més competitius per a afrontar la recuperació.

    Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta crisi és que la digitalització ha arribat per a quedar-se. Per això, volem explicar a tots els assistents del Saló H&T els beneficis de la digitalització aplicats als processos administratius.

    A Voxel portem més de 20 anys digitalitzant el back-office de centenars d’empreses turístiques i de l’hostaleria. Som experts en back-office automatitzats a través de les nostres solucions de facturació i pagaments electrònics. I tenim molts casos d’èxit que ho demostren.

    Agenda:

    “La digitalització dels processos administratius s’ha convertit en un element clau per a la sostenibilitat i l’escalabilitat del negoci en hostaleria”. Amb Héctor Martín, VP de Vendes a Voxel.

    Dimarts, 27 d’abril a les 11:30h.

    Fòrum d’Innovació (hall principal).

    Si tu també assistiràs al Saló H&T i vols que ens veiem, escriu-nos a [email protected].

    Us esperem!