• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel Group, l’empresa líder en transaccions electròniques per a la indústria turística, ha guanyat el premi a la Pime de l’Any 2018 en l’edició de Barcelona atorgat pel Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya. Aquest guardó reconeix l’acompliment i la tasca de la companyia com a creadora d’ocupació i riquesa, així com la seva contribució al desenvolupament econòmic del territori. El reconeixement, que arriba tan sols dos mesos després que Voxel Group fora premiada com la Pime Més Competitiva de Catalunya per la patronal catalana PIMEC, col·loca a l’empresa entre les finalistes a Pime de l’Any 2018 d’Espanya, un guardó que es coneixerà en el primer trimestre de 2019.

    Voxel Group ofereix solucions tecnològiques que digitalitzen els processos de la facturació, pagaments i eSettlement, i mitjançant la plataforma baVel s’ha especialitzat en la indústria turística -en la qual és líder mundial- i el canal HORECA. També proporciona solucions tecnològiques per ajudar les empreses en la recuperació automàtica de l’IVA de les despeses corporatives, a través de les spin-offs DevoluIVA i Taxecure.

    Voxel Group porta força anys registrant un fort creixement tant en facturació i volum de negoci, com a nivell d’empleats. El 2017 el grup va facturar més de 10 milions d’euros, un increment del 10,5% respecte l’any anterior. L’empresa preveu tancar 2018 amb un augment del 12% de la facturació, un 40% de la qual correspon al negoci internacional. A dia d’avui, l’empresa compta amb 176 treballadors, un 18% més que al desembre de 2017, després d’incorporar a 42 nous empleats durant aquest 2018. Amb l’objectiu de continuar innovant en l’àmbit de la digitalització i automatització dels pagaments, Voxel reinvertirà el 80% dels beneficis en la mateixa companyia.

    L’empresa segueix els principis del capitalisme conscient, i el 2018 ha dut a terme una transformació de tota l’organització basada en els principis de l’agilisme i la sociocràcia, incorporant noves metodologies i creant nous equips multidisciplinaris que són més àgils, flexibles i productius i tenen una visió 360º dels projectes en què treballen.

    Lliurament de premis

    Xavier Ginesta, President de Voxel Group, i Àngel Garrido, CEO de Voxel Group, van ser els encarregats de recollir el guardó de la mà de Directora Territorial del Banc Santander a Catalunya, María José Macía, en l’acte celebrat ahir a la seu central del Banc Santander a Barcelona. En paraules de Xavier Ginesta, President de Voxel Group, “Ens fa molta il·lusió rebre aquest guardó, especialment aquest any que celebrem el nostre 20 aniversari i en el qual la companyia ha emprès un canvi organitzatiu de gran envergadura“. I continua dient que “rebre dos premis amb tan sols dos mesos de diferència ens fa estar encara més orgullosos d’haver fet créixer la companyia a nivell internacional sense perdre de vista els valors, i haver contribuït així a millorar el teixit empresarial local“.

    Els principals objectius de l’empresa per al proper a any passen per seguir creixent a Europa i Estats Units i obrir nous mercats; consolidar-se com un referent en els pagaments B2B de la indústria turística tal com ja ho és en els processos de facturació; i internacionalitzar les actuals solucions tecnològiques de recuperació d’IVA.