• Categories
 • Tiempo de lectura: 2 minutos

  L’esdeveniment, organitzat per Voxel, se celebrarà el 2 al 5 de març

  El Software Develompent Summit (#SDsummit) és un esdeveniment dedicat a la comunitat de desenvolupadors de software d’Espanya amb l’objectiu de connectar a professionals de diferents especialitats i compartir coneixements i tendències a través de xerrades i taules rodones organitzades per a desenvolupadors. L’esdeveniment se celebrarà els propers 2, 3, 4 i 5 de març, serà totalment gratuït i en línia.

  L’#SDsummit comptarà amb més de 30 ponents, entre els quals hi ha: en Carlos Blé, Director de Lean Mind;l’Eduardo Ferro, Platform Engineering Manager a Clarity.ai; la Vanesa Tejada, Head of Product a LATAM Airlines; en Xavier Albaladejo, Agile-Lean Executive Transformation a Voxel; en Pedro Santos, fundador i CTO a CoKaiDo; la Naiara Abaroa, Front-End Designer a TransferWise; l’Álvaro Salazar, VP of Engineering a Lookiero; la Katia Aresti, Senior Software Engineering a Red Hat EMEA; i moltes més. 

  Un esdeveniment impulsat per l’equip d’IT de Voxel

  L’#SDsummit neix a la microcomunitat de desenvolupadors de Voxel, l’empresa especialitzada a desenvolupar soluciones de digitalització de la cadena de valor, després d’un any en què molts esdeveniments presencials s’han hagut de cancel·lar a causa de les restriccions sanitàries. Sent habitualment part activa en els diferents esdeveniments de la comunitat de desenvolupadors, els equips d’Infraestructura, IT i Producte de Voxel han impulsat una sèrie de sessions i taules rodones que giraran entorn de: Continuous Delivery, Legacy Code, Agile, Technichal Coaching i Software Architecture, entre d’altres. 

  La transformació de Voxel

  Voxel ha portat a terme un intens procés de transformació organitzacional durant els últims 3 anys, a través de l’adopció de metodologies àgils, del model Scale Up i patrons de Sociocracia 3.0, entre d’altres, de la mà d’Adrian Perreau i Xavier Albaladejo. Durant aquest procés, els equips, especialment els tècnics, han transformat els seus processos interns per millorar la productivitat, els temps de desenvolupament i entrega i la qualitat del codi/producte, entre d’altres. 

  El 2020, Voxel va incorporar a en Vicenç García-Altés com a VP of Engineering per consolidar aquesta transformació i segui millorant l’entrega de valor a client. A més de treballar perquè els professionals de Voxel desenvolupin la seva activitat amb llibertat i independència, un dels principals objectius de García-Altés és que els equips siguin capaços d’entregar valor al client a la velocitat que requereix el mercat. Per fer-ho possible, actualment, l’equip està centrat en l’Observability, el Continuous Integration i el Continuous Delivery.

  “Organitzar l’#SDsummit és una oportunitat per aprendre d’altres desenvolupadors i també compartir els nostres aprenentatges amb altres professionals. Tenim moltes ganes de contribuir al creixement d’una comunitat de la qual nosaltres hem après molt i, estem segurs, seguirem fent-ho”, explica García-Altés.

  El registre pel #SDsummit ja està obert a través de la pàgina oficial de l’esdeveniment www.sdsummit.es. L’#SDsummit es retransmetrà per Zoom i pel canal de Youtube de Voxel.