• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    L’estandardització de l’Open Payment Alliance (OPA) segueix avançant. Recentment, les dues principals associacions sectorials que impulsen l’OPA, Hospitality Technology Next Generation (HTNG) i Hotel Electronic Distribution Network Association (HEDNA), han publicat un nou document amb les especificacions tècniques corresponents a la fase II del projecte.

    Aquestes noves especificacions inclouen, entre d’altres, la possibilitat d’efectuar pagaments de comissions d’un hotel als seus partners de reserves. D’aquesta manera, l’OPA avança cap a la simplificació i automatització del procés de pagament, també en els canals de venda indirectes. L’objectiu de l’OPA és estandarditzar la forma en què es processen els pagaments a la indústria per millorar l’eficiència dels hotels i, en conseqüència, millorar també l’experiència dels viatgers.

    El canal de pagaments B2B actualment

    Durant els últims anys, la innovació en pagaments no ha evolucionat al mateix ritme que la innovació en els canals de distribució. Principalment, a causa del seu funcionament complex. Cada forma de pagament ve acompanyada de les seves especificacions i processos propis que condueixen a ineficiències i costos extres per les empreses.

    Aquestes ineficiències es poden resumir en:

    • Ús d’una tecnologia que no sempre admet la transmissió de totes les dades requerides, ni compleix amb tots els requisits legals.
    • Canvis posteriors a la reserva que no es poden comunicar.
    • Tecnologia limitada per transmetre les instruccions de pagament.
    • Pèrdues d’ingressos i despreses extres a causa del processament manual generat per aquestes ineficiències.

    Amb l’objectiu de buscar una solució a tots aquests problemes, l’Open Payment Alliance va definir el primer Payment Manager. El Payment Manager és una solució que transforma les dades en instruccions de pagament per iniciar i liquidar automàticament els pagaments entre clients i proveïdors. El Payment Manager és una solució dissenyada específicament per la indústria turística que permet a les empreses automatitzar, agilitzar i optimitzar el processament de pagaments. Les instruccions de pagament que viatgen entre un proveïdor i un client pel Payment Manager especifiquen les condicions en què ha d’executar-se el pagament d’una determinada reserva i permet el flux de diners d’un compte bancari a l’altre, entre altres especificacions pròpies de la indústria.

    Voxel impulsa l’OPA a través de l’Early Adopters Program

    Voxel ha desenvolupat el primer Payment Manager del mercat seguint les especificacions marcades per l’Open Payment Alliance. I, per impulsar l’adopció d’aquest estàndard entre empreses de la indústria, Voxel ha posat en marxa dos programes Early Adopters amb la col·laboració de Mastercard.

    Actualment, més de 20 empreses del sector, entre les quals es troben Palladium Hotel Group, Grupo Hotusa, TUI Iberia, Odeon Tours, Juniper i MTS Group, ja estan desenvolupant la connexió al baVel Payment Manager i aviat començaran a intercanviar-se instruccions de pagament.

    Interessats a descobrir els beneficis de l’Open Payment Alliance i el baVel Payment Manager? Escriu-nos a [email protected].