• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La Revista Hostelpro, especialitzada en hostaleria i restauració, ha publicat un reportatge sobre els softwares de gestió. La implementació d’aquests sistemes és cada vegada més habitual en les empreses del canal horeca. I la revista, juntament amb diversos experts en la matèria, ha volgut indagar per què.

    En aquest sentit, al llarg de la pandèmia s’ha observat com les empreses s’han enfrontat a grans canvis en la gestió del seu negoci. I la tecnologia ha jugat i jugarà un paper essencial en el futur del sector. Tal com s’introdueix en l’article de la revista “el sector hoteler espanyol cada vegada és més conscient que l’única via per a poder competir és la implantació de solucions de software centralitzat”.

    Héctor Martín, VP de Vendes Globals a Voxel, és un dels experts que ha participat en el reportatge. Entre altres coses, Martín parla de les necessitats diferents que tenen empreses petites i grans grups. També de la digitalització de la gestió de tot el negoci, no sols en front-office. “Això inclou: facturació electrònica, comandes electròniques, pagaments electrònics, eines de gestió documental, signatura digital i certificada de contractes…”.

    Un altre dels temes que aborda el reportatge és la necessitat d’adoptar eines tecnològiques després de la pandèmia. I els beneficis, tant qualitatius com quantitatius, d’apostar per aquestes eines de digitalització.

    Finalment, també s’aborden els reptes tecnològics que hauran de superar les empreses per a implementar aquestes eines. I els diferents tipus de software que existeixen actualment en el mercat.

    Pots llegir el reportatge complet aquí:

    Reportatge

    Digitalització de tota la cadena de valor amb baVel

    baVel és la plataforma de facturació i pagaments electrònics líder en el canal horeca a Espanya. Les solucions modulars que ofereix la plataforma permeten digitalitzar tots els processos de la cadena d’aprovisionament d’una empresa. Des de les compres, gestió d’estocs, escandalls, albarà, factura, conciliador, aprovador de factures, fins a la connexió amb les administracions públiques i pagaments.

    Si vols saber com baVel pot ajudar a la teva empresa, escriu-nos a [email protected] o visita la nostra pàgina web.