• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Quan, fa uns mesos, vam conèixer en Verne Harnish, co-creador del mètode ScalingUp, vam decidir no deixar passar l’oportunitat de donar a conèixer la seva metodologia i compartir els seus coneixements. Una metodologia que, a més a més, Voxel Group porta treballant durant diversos anys. Per aquest motiu, hem organitzat un Workshop que tindrà lloc el pròxim 15 d’abril a l’Hotel H10 Marina de Barcelona, de la mà de Partnos by Voxel. 

    Verne Harnish és un emprenedor, consultor i autor nord-americà i un dels pares del mètode ScalingUp, una metodologia de treball de creixement empresarial que se centra en 4 eixos: les persones, l’efectiu (cash) de l’empresa, l’estratègia i l’execució. Fundador i CEO de la companyia de coaching Scaling Up, amb més de 180 col·laboradors a sis continents, Verne ha ajudat a fer créixer empreses exponencialment durant més de 3 dècades. 

    En aquesta ocasió, el gurú del creixement i l’expansió empresarial ens acompanyarà a un Workshop on tindrem l’oportunitat de descobrir les Four Decisions™ (quatre decisions) que un líder ha de prendre per maximitzar el creixement de l’empresa. 

    A més a més, durant la jornada, també explorarem com el Business Agility i la Sociocràcia poden ajudar a les empreses a prendre millors decisions i al desenvolupament de productes, a més de convertir-se en empreses més resilients i resistens al canvi. 

    Per aquest motiu, comptarem amb la participació de Lluís Gras, Certified ScaleUp Business Educator; Lucía Barroso, Digital Product Specialist; Xavier Albaladejo, Executive Transformation Coach a Partnos by Voxel; Adrián Perreau, Sociocracy expert & CEO a Partnos by Voxel; Àngel Garrido, CEO a Voxel Group i Xavier Ginesta, Managing Director a Conscious Capitalism Foundation i President de Voxel Group. 

    A Voxel, com a #ChallengeManiacs, ens encanta poder compartir coneixements i noves metodologies amb el nostre entorn. Us esperem a tots a aquest únic esdeveniment que tindrà lloc per primera vegada a Barcelona. T’ho perdràs?

    Tota la informació aquí