• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel, el grup empresarial format per baVel, DevoluIVA i Partnos líder en transaccions electròniques per al sector turístic i el canal HORECA, és la tercera major empresa per treballar a Espanya i la primera a Catalunya, segons la consultora Great Place to Work (GPTW). Aquest és el segon any consecutiu que la companyia participa en aquest prestigiós rànquing i es posiciona en els llocs més alts. A l’edició 2020, Voxel ha aconseguit el tercer lloc, només per darrere de Sas i Mundo Pharma, millorant així la quarta posició del 2019.

    Els Best Workplaces reconeixen cada any els millors llocs per treballar d’Espanya, així com els nivells de confiança que els treballadors demostren amb les seves companyies i les bones pràctiques de cultura organitzacional de cada empresa a partir de l’opinió dels mateixos treballadors mesurada en un qüestionari anònim. A aquest, s’afegeix l’anàlisi de les polítiques orientades a la gestió de persones.

    En concret, 9 de cada 10 treballadors de Voxel pensen que l’empresa és un excel·lent lloc per treballar i declaren sentir-se orgullosos de treballar a Voxel. La companyia treballa per ser un espai de desenvolupament personal i professional on els treballadors poden sentir-se feliços i amb ells, els clients i proveïdors, arrodonint així un ecosistema empresarial feliç.

    Amb aquest propòsit, la companyia impulsa polítiques i accions de recursos humans innovadores, que van des de la implementació sense límits ni restriccions de teletreball, el treball en remot i els horaris flexibles per facilitar la conciliació; la utilització d’eines per mesurar el nivell de felicitat a la feina; els beneficis com life coaching, esports o massatges; la formació continuada de tots els equips; activitats lúdiques i de creixement personal… A més a més, i gràcies a un procés de transformació intern basat en el model Scaling Up i en metodologies àgils, Voxel és una organització plana i altament sociocràtica, organitzada entorn a cercles de decisió i amb equips transversals amb un alt grau d’autonomia que són capaços de desenvolupar projectes de principi a fi.

    L’auditoria duta a terme ha revelat l’eNPS de Voxel, que se situa en un 67, una referència molt positiva si tenim en compte que el mateix índex d’empreses com Facebook, Alphabet o Amazon tenen puntuacions de 54, 42 i 1, respectivament. L’Employee Net Promoter Score és un indicador estandarditzat que mesura la probabilitat que un treballador recomani l’organització per treballar i proporciona informació sobre la satisfacció i l’engagement dels treballadors.

    Aquest any, la Gala Best Workplaces 2020 s’ha retransmès en streaming. A Voxel, més de mig centenar de treballadors descobreixen en directe la posició de la companyia, que aquest any ha sigut la tercera en la categoria de 50 a 500 treballadors.

    En paraules d’Àngel Garrido, CEO de la companyia, “Fa molt temps que el nostre principal objectiu com a companyia és poder crear un magnífic lloc de treball; i el reconeixement de Great Place to Work només ratifica que la nostra aposta ha sigut molt encertada”.