• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    Com a part de la seva estratègia de desenvolupament de l’ecosistema de pagaments electrònics entre empreses (B2B, per les sigles en anglès), la companyia global de tecnologia de pagaments Visa va anunciar la seva aliança amb Voxel Group, una xarxa de presència mundial en l’habilitació de transaccions electròniques . L’aliança integra les capacitats de pagament entre empreses de Visa, a la plataforma transaccional de Voxel.

    La solució baVelPay by Visa desenvolupada per Voxel en associació amb Visa i integrada a la plataforma transaccional baVel, facilita els pagaments a proveïdors de grans grups empresarials a República Dominicana. És la primera solució d’aquest tipus que Visa ofereix al mercat dominicà on Visa, Voxel i el Banc Popular Dominicà han habilitat el producte baVelPay per a pagaments electrònics a proveïdors.

    Innovem a través de la col·laboració amb múltiples organitzacions que comparteixen el nostre esforç per millorar l’experiència de pagament de grans, mitjanes i petites empreses, així com institucions financeres, comerços minoristes, governs, empreses fintech i startups“, va comentar Diego Rodríguez, Vicepresident de Solucions Comercials de Visa per a Amèrica Llatina i el Carib. “Aquesta aliança amb Voxel Group, permet incorporar una solució de pagament a la plataforma baVel per facilitar els pagaments electrònics entre empreses i així donar-les suport per operar de manera més eficient“.

    Majors eficiències en la cadena de subministrament

    La solució baVelPay by Visa va dirigida al segment de grans empreses amb un alt volum de compres i que tenen la necessitat d’emetre pagaments de forma ràpida i eficient a proveïdors de totes les mides a tot el país. Aquesta solució, connectada directament amb els sistemes de planificació de recursos (ERPs) de les empreses, brinda múltiples beneficis per al comprador i el proveïdor, com la seguretat i fiabilitat de pagar i rebre pagaments a través de la xarxa Visa, la reducció del cost mitjà del processament de factures i la possible reducció del temps de cobrament de factures contribuint a incrementar eficiències i millorar els fluxos de caixa, així com digitalitzar tota la cadena de subministrament des del catàleg electrònic, passant per l’intercanvi electrònic de comandes, recepcions de mercaderia, factures i notes de crèdit.

    La digitalització de la cadena de subministrament està sent una peça clau en la modernització de les empreses Dominicanes. La clau de la competitivitat en el nou mercat passa per l’eliminació i automatització d’aquells processos de la cadena que no aporten valor al negoci “, explica Gina Lovatón, Vicepresidenta de Voxel per a Amèrica Llatina i Carib, que afegeix” fins ara, la plataforma baVel havia ajudat a les empreses a optimitzar els seus processos de subministrament, però amb el desenvolupament de baVelPay by Visa hem completat el circuit de digitalització fins al pagament, afegint noves capacitats perquè clients i proveïdors puguin, no només optimitzar els seus processos, sinó pensar en noves formes de relacionar-se que fins ara eren impensables “.

    Sobre això, la senyora Àustria Gómez, vicepresident d’Àrea de Targetes del Banc Popular, ha indicat que en formar part d’aquesta aliança, el Popular continua liderant els processos d’innovació en el sistema financer dominicà, amb solucions en productes, serveis i canals centrats en les necessitats dels clients i amb l’objectiu prioritari de facilitar els seus processos i acompanyar-los en la consecució dels seus objectius.

    Mitjançant la integració amb les plataformes i les interfícies de programació d’aplicacions (APIs) de Visa, l’associació amb el Grup Voxel contribueix a l’objectiu general de Visa de migrar de l’efectiu a pagaments digitals, per tal de brindar més conveniència, seguretat i facilitat d’ ús, a empreses i individus, la qual cosa es tradueix en un creixement més ràpid i en una major eficiència per a les economies.