• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La connectivitat amb GDSs i un potent motor de decisió basat en tecnologia RPA (Robotic Process Automation) són les noves funcionalitats que Voxel incorporarà a baVel Pay.

    Voxel, l’empresa especialitzada en facturació electrònica i pagaments B2B líder a la indústria turística, ha adquirit la startup australiana Troovo amb l’objectiu de potenciar i consolidar les seves solucions de pagament B2B. Així, Voxel integrarà la tecnologia de Troovo, guanyadora el 2018 del premi Business Travel Innovator, a la seva plataforma de pagaments de baVel Pay.

    Amb aquesta adquisició, baVel Pay incorpora dues noves funcionalitats clau: la connectivitat amb GDSs i un potent motor de decisió, desenvolupat i patentat per Troovo, que té l’objectiu d’optimitzar la gestió de mitjans de pagament electrònics i eliminar totes les fonts de fricció en els pagaments B2B derivades dels actuals procediments manuals propensos a errors.

    RPA per als pagaments B2B

    Gràcies a la tecnologia incorporada, a partir d’ara qualsevol empresa que gestioni els seus pagaments B2B a través de baVel Pay ho podrà fer de forma 100% automatitzada i optimitzada a través de Robotic Process Automation (RPA). baVel Pay serà capaç d’orquestrar el procés de principi a fi: des de la recuperació de la reserva d’un GDS o Channel Manager, l’elecció i generació del mètode de pagament òptim per a aquesta reserva i la contractació d’una assegurança de canvi per a mitigar l’exposició a les fluctuacions del tipus de canvi; fins a la distribució del pagament a l’hotel, l’obtenció i conciliació de la factura electrònica, la liquidació del pagament i, finalment, l’enviament d’un informe de conciliació tant al pagador com al beneficiari. Una execució íntegrament digital d’extrem a extrem sense cap mena d’intervenció manual i, per tant, lliure de friccions.

    Així, Voxel ofereix un univers de solucions, a través de les seves plataformes de baVel i baVel Pay, capaces d’automatitzar de principi a fi el cicle de facturació i pagaments i digitalitzar els processos dels equips d’AP i AR al 100%.

    L’operació consolida l’aposta de Voxel pels pagaments B2B i amplia les capacitats del Payment Manager de baVel Pay, el primer i, actualment, únic Payment Manager del mercat que implementa les especificacions tècniques i els estàndards de l’Open Payment Alliance establerts per HEDNA i HTNG.

    Perspectives de futur

    Voxel mantindrà les oficines i l’equip de Troovo a Austràlia (Sídney i Melbourne) amb l’objectiu d’expandir el seu negoci a la regió d’Àsia Pacífic. També continuarà donant servei a tota la cartera de clients de l’startup australiana, en la qual es troben companyies referents de la talla de Webbeds, FlightCenter i QBT, que s’integraran a la xarxa baVel.

    Amb aquesta adquisició, baVel Pay preveu processar de l’ordre de 6 milions de transaccions, per valor de 2.400 milions d’euros, el 2022 i multiplicar aquesta xifra per deu en els pròxims 5 anys.

    En paraules de Xavier Ginesta, President de Voxel, “hem aprofitat la pandèmia per a dedicar temps de qualitat a pensar estratègicament i invertir en innovació tecnològica amb la finalitat de sortir reforçats de la crisi. L’adquisició de Troovo, la seva tecnologia i la seva patent són la punta de llança d’un pla estratègic que no sols converteix el Payment Manager de baVel Pay en la plataforma de pagaments B2B més potent de la indústria turística, sinó en una de les més completes del mercat en general”.

    DWF-RCD, el despatx d’advocats referent en l’assessorament jurídic integral i en matèria d’innovació i emprenedoria, ha acompanyat a Voxel en aquesta operació internacional.