• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    baVel Pay en els principals mitjans del sector

    Fa uns dies els nostres clients, partners i el sector en general van conèixer la notícia: “Voxel adquireix Troovo”.

    Des de la seva fundació, fa ja més de 23 anys, el principal objectiu de Voxel ha estat contribuir a l’eficiència de tots els seus clients a través de la digitalització dels processos de back-office. Aquesta adquisició no és més que una aposta més per l’automatització, l’optimització i l’eficiència, centrada en aquest cas en els pagaments B2B.

    La revolució dels pagaments B2B ha arribat

    I no sols ho diem nosaltres. Més d’una trentena de mitjans de tot el món s’han fet eco de la notícia, conscients de l’impacte positiu que aquesta operació tindrà en la indústria.

    Llegeix a continuació fragments dels articles més destacats que hem vist recentment a la premsa especialitzada.

    Hotels, aerolínies, agències, agregadors, emissors de targetes de crèdit i empreses fintech estan canviant la seva manera de gestionar els pagaments de back-office. Han posat en marxa nous programes informàtics i fluxos de treball automatitzats per a substituir els passos manuals, reduir els costos de les conversions de divises, prendre mesures contra el frau i els impagaments, i oferir als consumidors formes més senzilles de comprar viatges. L'últim senyal d'agitació és l'adquisició per part de Voxel, un proveïdor de tecnologia de pagaments amb seu a Barcelona, de Troovo, un proveïdor de tecnologia de pagaments de Sidney.

    Skift

    baVel Pay incorpora la connectivitat amb GDS i un motor de decisions, desenvolupat i patentat per Troovo. La plataforma es descriu com un "procés de pagament totalment digital de principi a fi sense cap intervenció manual ni fricció".

    Travolution

    Els usuaris de baVel Pay ara podran triar pagar als proveïdors amb targetes virtuals generades a través de la tecnologia de Troovo, entre altres opcions, incloent targetes virtuals generades manualment i transferències bancàries.

    BTN

    "L'adquisició de Troovo, la seva tecnologia i la seva patent són la punta de llança d'un pla estratègic que no sols converteix al Payment Manager de baVel Pay en la plataforma de pagaments B2B més potent del sector turístic, sinó també en una de les més completes del mercat en general."

    Phocuswire

    Voxel mantindrà les oficines de Troovo a Sidney i Melbourne, la qual cosa li permetrà expandir-se a la regió d'Àsia-Pacífic. Voxel continuarà treballant amb els clients de Troovo, entre els quals es troben Flight Centri, Webbeds i QBT.

    PYMNTS

    Et deixem tots els articles publicats en el nostre apartat de premsa de la web.

    El futur dels pagaments ja és aquí

    La presentació de la nova plataforma baVel Pay confirma que els pagaments B2B a la indústria canviaran. La digitalització i l’automatització han arribat per a quedar-se. Fins ara, tots els esforços de digitalització s’han centrat en el canal de distribució. Ara, ha arribat el moment de posar el focus en els processos de back-office.

    Segueix informat de totes les novetats a través de nostra newsletter.

    Si vols saber com baVel Pay pot ajudar a la teva empresa, contacta amb nosaltres a través d’[email protected]. O visita la nostra pàgina web.