• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel Group serà expositor a HIP 2020, la fira més important del sector HORECA a Espanya. La cita anual se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de febrer al recinte d’IFEMA, Madrid. 

    Aquest any, Voxel presentarà, per primera vegada a HIP, les solucions de digitalització i automatització dels processos de facturació. Voxel compartirà estand amb key players del sector, com Booking.com, Campofrío, Coca-Cola, Unilever, Heineken o Samsung, entre d’altres. 

    Amb més de 400 expositors, HIP es converteix en el punt de trobada de professionals de la indústria, en el que es donen a conèixer les últimes tendències i innovacions del mercat. Només el 2019, HIP va acollir a més de 25.000 assistents i 350 ponents internacionals. 

    A més, paral·lelament, se celebrarà l’Hospitality 4.0 Congress, el qual parlarà sobre innovació, sostenibilitat, contractació i digitalització dins dels diferents segments de la indústria: restaurants, allotjament, negocis on-demand o sociosanitari, entre d’altres. 

    Les solucions de Voxel a HIP

    Durant la fira, Voxel exibirà els seus serveis de digitalització i automatització de tots els processos de facturació, la Factura 360, inclòs l’enviament, processament i recepció de factures; la reconciliació, pagament, arxivament de la factura i la recuperació de l’IVA (a través de l’aplicació DevoluIVA), tancant així tot el cicle de facturació de les empreses.  

    A través de la plataforma baVel, Voxel facilita l’intercanvi electrònic d’informació transaccional entre clients i proveïdors. Així, baVel Travel és la plataforma líder de la indústria turística, mentre que baVel Procurement estén aquestes solucions a la cadena de subministrament en altres indústries (HORECA, utilities, etc.). 

    baVel dóna servei a més de 50.000 hotels, 1.000 tour operadors i companyies turístiques a 100 països, i gestiona més de 70 milions de factures a l’any. A Espanya, més del 90% de les cadenes hoteleres, el 90% dels grups de restauració i pràcticament tots els tour-operadors i agències de viatge operen a través de baVel. 

    Pel que fa a la recuperació de l’IVA, DevoluIVA permet als autònoms, pimes i grans empreses digitalitzar els tiquets i recuperar automàticament l’IVA de totes les despeses corporatives. Actualment, l’empresa compta amb una xarxa de més de 55.000 establiments i 60.000 usuaris.