• Categories
  • Tiempo de lectura: 3 minutos

    Voxel Group es consolida com un dels millors proveïdors de pagaments corporatius després d’haver estat finalista als Business Travel Awards, els prestigiosos guardons que concedeix la Buying Business Travel a una cerimònia celebrada ahir al centre de Londres. Voxel compartia candidatura amb American Express Go, Barclaycard Commercial Payments i AirPlus International, qui finalment va obtenir el guardó.

    Els BTA

    Els Business Travel Awards (BTA) estan organitzats per la Buying Business Travel Magazine, i reconeixen i celebren els èxits de les empreses, equips i persones de la indústria turística durant els últims 12 mesos. Aquesta edició ha reunit a més d’un centenar d’empreses i personalitats que optaven a 22 categories. Voxel competia amb AirPlus International, American Express Go i Barclaycard Commercial Payments a la categoria de Best Corporate Payment Provider I era una de les úniques dues empreses españoles finalistes d’aquests guardons internacionals.

    La nova solució de pagaments B2B de Voxel Group i el seu element central, el Payment Manager optaven al premi. Pensat específicament per a la indústria turística, el Payment Manager soluciona una de les principals fonts d’ineficiències de la indústria turística al permetre la creació d’un canal de pagament que funciona en paral·lel al canal de reserva i amb la mateixa lògica de funcionament i comunicació. La creació d’aquest canal específic per a la transmissió d’informació de pagament i facturació permet introduir l’ús de, potencialment, qualsevol mitjà de pagament disponible al mercat i obre la porta a l’aparició de serveis de valor afegit.

    Beneficis del Payment Manager

    Aquestes funcionalitats permeten, en el cas dels hotels, automatitzar els cobraments i eliminar el procés manual de les targetes, a més de poder vincular determinades tarifes i solucions de pagament a baix cost. D’altra banda, OTAs, bedbanks i agències de viatges poden accedir a un ecosistema de múltiples solucions de pagament amb una única integració al Payment Manager, eliminar les costoses conciliacions de pagament i recuperar l’IVA a escala internacional. Empreses com Hotelbeds, eDreams Odigeo i Booking.com ja estan utilitzant diverses funcionalitats del Payment Manager per gestionar les seves reserves amb hotels.

    Aquesta iniciativa neix per atendre les necessitats de la indústria que, a través d’HEDNA (Hotel Electornic Distribution Network Association), ha reclamat una solució que resolgui els, cada vegada més elevats, costos associats a la gestió de pagaments i cobraments B2B, a més d’una forma estàndard de comunicació entre totes les parts i sistemes. Per donar resposta a aquestes dues necessitats, HEDNA i Voxel han impulsat l’Open Payment Alliance (OPA), una iniciativa que neix des de dins de la mateixa indústria i on col·laboren totes les parts implicades: operadors turístics i hotels, però també partners financers i tecnològics.

    Recentment, s’han unit a l’OPA l’Hospitality Technology Next Generation (HTNG) que està desenvolupant els estàndards de comunicació que facilitaran la interconexió del Payment Manager com a partners financers i tecnològics, com PMS, PSP, CRS, Channel Managers, GDS i booking engines.

    Àngel Garrido, CEO a Voxel Group, declara que “haver estat finalistes a uns premis tan importants al sector és un nou impuls per continuar treballant cap al nostre principal objectiu: consolidar el nou estàndard de pagaments B2B a la indústria turística”.

    Cerimònia dels BTA

    Els premis es van lliurar la nit del 20 de gener a Londres, a una cerimònia amb més de 1.100 professionals de la indústria turística. Entre els guanyadors de la nit han destacat empreses com Premier Inn, EasyJet, Sixt, Enterprise, Delta Airlines, Pullman Hotels… Totes elles referents internacionals.

    Després de la cerimònia dels Business Travel Awards, l’equip de Voxel es traslladarà a Madrid on, durant tota la setmana, exposarà les seves solucions de facturació electrònica, pagaments B2B i recuperació automàtica de l’IVA a Fitur, la fira internacional de turisme que comença demà.