• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    baVel s’ha connectat a Juniper, proveïdor de tecnologia líder a la indústria turística, per impulsar els pagaments B2B al sector travel. Amb aquesta aliança, els clients de Juniper podran accedir directament a l’ecosistema de proveïdors de pagaments de baVel, que actualment integra a més d’una desena d’empreses proveïdores de serveis vinculats als pagaments electrònics.

    Els sistemes de baVel i Juniper fa més de 10 anys que estan connectats oferint serveis d’emissió i recepció de factures electròniques i, a partir d’ara, les empreses turístiques que utilitzen Juniper com a motor de reserves també tindran la possibilitat d’accedir directament a proveïdors de pagament com Barclaycard, XanderPay, eNett, Wex, Apiso, Kantox o American Express, sense haver de desenvolupar integracions amb cada un d’ells.

    Avantatges dels pagaments electrònics B2B

    L’ús de les solucions de pagaments de baVel tenen una repercussió directa en la gestió de les empreses turístiques. En el cas dels hotels, automatitza els cobraments i elimina el processament manual de targetes, a més de vincular determinades tarifes a solucions de pagament de baix cost. D’altra banda, OTAs, bedbanks i agències de viatge poden accedir a un ecosistema de múltiples solucions de pagament amb una única integració, eliminar les costoses conciliacions de pagaments i recuperar l’IVA a escala internacional.

    També, els serveis de pagaments electrònics de baVel ofereixen un entorn segur, robust i PCI Compliance a tots els països on opera. Empreses de la talla de W2M, Fastpayhotels i Portimar ja treballen de manera exitosa amb la integració entre baVel i Juniper.

    baVel i Cangooroo

    baVel també s’integrarà amb Cangooroo, el motor de reserves de Juniper per empreses turístiques que desitgin fer un pas endavant tecnològicament i expandir-se globalment. És també líder al Brasil i amb una creixent presència global. Per als usuaris de Cangooroo tenir una connexió directa amb una plataforma de transaccions electròniques com baVel té un valor afegit molt alt, ja que l’ús de la factura electrònica a l’Amèrica Llatina està molt estès. De fet, el sistema de facturació electrònica de Brasil és un dels més exitosos i consolidats del món.