• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Introdueix algunes dades senzilles del teu negoci per a saber l’estalvi que podries obtenir amb les solucions baVel

    La transformació digital és una realitat en tots els sectors i ha arribat per a quedar-se. En els últims anys hem vist com moltes empreses han invertit molt en la digitalització dels processos relacionats amb el client final. No obstant això, la veritable transformació digital comença quan els processos interns de les companyies es transformen, evolucionen i es converteixen en processos més competitius i optimitzats.

    Els processos d’aprovisionament i facturació són les peces angulars de la transformació del back office. Aplicar tecnologia en aquests processos i digitalitzar-los permet que les empreses siguin més eficients, escalables i productives i estalviïn temps i diners. Tot i això, moltes vegades ens costa tangibilizar aquests beneficis.

    Amb l’objectiu de poder mostrar d’una manera clara i concisa els beneficis que obtenen les empreses quan implementen les solucions de baVel, avui llancem la calculadora d’estalvis de baVel.

    Calculadora d’estalvis de baVel

    Hem creat la calculadora d’estalvis perquè puguis calcular quants diners es pot estalviar la teva empresa digitalitzant els processos de back office amb baVel. La calculadora és molt fàcil d’usar i els resultats es mostren a l’instant. Tan sols has d’introduir algunes dades bàsiques de la teva empresa com per exemple el nombre de factures, el temps que necessites per a processar-les o l’espai de magatzematge que uses.

    Si a més vols tenir més detall d’aquest càlcul, pots deixar-nos el teu email i ens posarem en contacte amb tu.

    Accedeix a la calculadora d’estalvis de baVel:

    Calculadora

    A Voxel portem més de 20 anys ajudant a digitalitzar la cadena de valor de centenars d’empreses. Si a més d’usar la calculadora vols veure com ho han fet altres empreses, accedeix als nostres casos d’èxit. En aquestes històries, també podràs veure els beneficis tangibles que altres companyies han aconseguit.