• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Descobreix com Kuoni Tumlare ha digitalitzat la recepeció de factures 

    El 2016, Kuoni Tumlare identifica ineficiències en el seu procés de facturació derivades de la gestió i conciliació manual i la falta d’estandardització. La diversitat de proveïdors (hotels, restaurants, guies turístiques…) de desenes de països dificulta l’optimització de processos. 

    Enfront a aquest problema, Kuoni Tumlare decideix millorar el seu procés de facturació i digitalitzar la recepció de factures amb baVel eBilling, la solució de facturació electrònica de Voxel Group. El seu principal objectiu és connectar-se digitalment amb tots els proveïdors amb que tenen una relació contractual i rebre les factures electròniques de forma automàtica. 

    Gràcies a l’automatització de baVel, Kuoni ha conseguit doblar el volum de les seves factures, sense necessitat d’ampliar l’equip gestor. A més a més, la reducció d’errors i discrepàncies, els hi ha permès millorar el temps mitjà de pagament, contribuïnt a una millora de la relació amb els proveïdors. De la mateixa manera, l’optimització del procés de facturació ha permès augmentar l’escalabilitat del negoci. 

    Vols saber-ne més sobre els detalls d’estalavi de Kuoni Tumlare? Trobaràs totes les dades al cas d’èxit: 

    També, trobaràs més casos d’èxit d’empreses líders del sector aquí