• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Com sabeu, a Voxel som Challenge Manicas i Change Lovers. Ens encanta aprendre sobre noves tendències, tecnologies i noves maneres de fer les coses. I, per això, quan fa uns mesos vam saber que el meetup sobre Sociocràcia 3.0 buscava un espai, no vam voler prendre l’oportunitat de poder participar i oferir les nostres oficines. Des d’aquell moment, ja són 6 els meetups de Sociocràcia que s’han organitzat a Voxel, i estem tant contents amb els resultats que no hem dubtat per acollir nous meetups de la comunitat Agile i dels desenvolupadors. 

    Així que ja podeu prendre nota dels pròxims esdeveniments que tindran lloc a les nostres oficines durant les pròximes setmanes: 

    Ens encanta poder compartir les nostres oficines amb la comunitat Agile. Estem desitjant poder compartir experiències, metodologies i noves tendències tecnològiques amb tots vosaltres. I esperem poder acollir molts més edeveniments com aquests! 

    Si encara no esteu del tot convençuts, podeu fer un cop d’ull a un dels anteriors Meetups que es van organitzar a Voxel: