• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    A Voxel Group som experts en facturació i pagaments B2B electrònics pel sector turístic i el Procurement. La nostra activitat ha anat evolucionant, però aquesta evolució no s’ha centrat únicament en què de l’activitat. Hem passat de ser una empresa centrada en què volem fer, a orientar-nos cap al com i per què ho fem.

    Creiem que la nostra activitat s’ha de veure reflectida positivament cap al nostre entorn i, per aquest motiu, els nostres valors i la nostra política de persones defineixen el nostre propòsit final com a empresa: crear teixit empresarial feliç. La nostra cultura centrada en les persones es veu reflectida en la manera en com ens relacionem amb el nostre entorn global, però, especialment, entre nosaltres, els que formem part de Voxel. I, aquesta vegada, volem explicar la nostra història.

    La història dels nostres 4 valors – Challenge Maniacs, Change Lovers, People Freaks i FUNtastic Team Players – a través del nostre dia a dia, a un vídeo protagonitzat per nosaltres, cuinat de principi a fi a les nostres oficines, amb els nostres recursos i gravat amb el nostre propi equip.

    Un vídeo que reflecteix la nostra passió pels reptes, els canvis, i la nostra aposta per les persones i el treball en equip. Un petit fragment de la nostra manera de ser, de com fem les coses i per què les fem.

    A Voxel, estem convençuts que la nostra manera de fer les coses és la clau de l’èxit del nostre negoci, i volem que segueixi sent així.