• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La situació d’incertesa causada per la crisi de la COVID-19 ens ha obligat a posposar el baVel Travel Summit, primer a octubre i finalment al 19 i 20 de maig de 2021. 

    No obstant això, en el nostre afany per informar i aportar coneixements rellevants sobre l’estat actual de la indústria, reactivem les sessions digitals emmarcades en el baVel Digital Summit, on els actors clau del sector compartiran visions i opinions, i que servirà com un petit avançament dels debats que tindran lloc al maig. 

    Primera sessió del baVel Digital Summit

    El primer debat d’aquesta nova edició del baVel Digital Summit parlarà sobre la importància de les dades com a element clau per a l’anàlisi del sector turístic, sota el títol “What data are telling us”, que tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre a les 4.30 pm

    En aquest panell, key players del sector compartiran la seva visió de l’estat actual de la indústria turística i les expectatives de recuperació a través de les dades obtingudes durant els últims mesos. El debat pretén obtenir una visió global de la situació que està patint el sector i extreure conclusions sobre els propers passos a seguir. 

    La xerrada comptarà amb la participació d’Antonio Rami, Co-founder and Chief Growth Officer a Kantox; Àlex Gisbert, CEO a FastPayHotels; Pancho Pérez, Business Development Manager a Comercia Global Payments, Ana Arjones, Manager at Enterprise Partnerships at Travel Industries a Mastercard i Hector Martín, Vice President of Global Sales a Voxel Group.

    Registra’t i consulta més informació sobre la sessió aquí:

    A més a més, el baVel Digital Summit també inclou tres sessions digitals més que tindran lloc el pròxim 21 d’octubre, on es presentarà la xerrada Exploring payment risk mitigating strategies in the hospitality space;  pròxim 28 d’octubre, on es presentarà la xerrada The new normal = the new digital, i el pròxim 11 de novembre amb una sessió sobre el Payment Manager Adopters Program, que vam llençar el passat mes de juny. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web

    Reserva la teva plaça per estar al dia de la situació que està vivint actualment el sector turístic juntament amb grans players de la indústria. T’hi esperem!