• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Voxel Group ha guanyat el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps en la categoria de 51 a 250 treballadors. L’entrega de premis, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa Nust (Xarxa d’Empreses Nous Usos Socials del Temps) ha tingut lloc avui, 29 de setembre, de manera remota. 

    Els premis Empresa Innovadora en Conciliació i Temps reconeixen aquelles empreses que contribueixen en la millora de la vida personal i laboral dels treballadors a través de la conciliació i una bona gestió del temps laboral. L’acte està emmarcat en el Pacte del Temps de Barcelona, un acord en què la ciutat aposta per una organització del temps més saludable i igualitària. 

    Aquesta 8a edició ha posat especial èmfasi en la gestió del temps laboral des d’un punt de vista de responsabilitat de les empreses i del desenvolupament de la digitalització. Dos aspectes que han resultat ser claus durant la crisi de la COVID-19. 

    Conciliació i digitalització

    Les mesures de conciliació a Voxel Group van de la mà de la nostra cultura i valors i tenen el seu origen en el nostre objectiu final com a empresa: crear teixit empresarial feliç. Per això, treballem perquè aquesta filosofia es vegi reflectida de forma positiva en el nostre entorn laboral més proper. 

    En aquesta línia, Voxel Group disposa de polítiques de flexibilitat horària perquè els treballadors puguin organitzar la seva jornada envers les seves necessitats. A més a més, el 2018, es va implementar el teletreball a totes les àrees de la companyia, facilitant així la conciliació. Amb aquestes iniciatives, que han permès una ràpida adaptació de l’empresa a les noves circumstàncies, Voxel busca que siguin els mateixos treballadors qui estableixin un balanç òptim entre la vida laboral i personal. 

    D’altra banda, la digitalització s’ha convertit en un element imprescindible per al creixement i la recuperació del sector turístic. Voxel Group fa més de 20 anys que desenvolupa solucions eBilling, ePayments i supply chain a través de la plataforma baVel per a empreses del sector turístic i el canal HORECA i ofereix tecnologia de recuperació automàtica de l’IVA de les despeses corporatives a través de DevoluIVA. 

    Entrega de premis virtual 

    Per primera vegada, i a causa de la situació d’excepcionalitat, l’acte de lliurament de premis ha sigut virtual. En Joan Manel Álvarez, Chief People Officer de Voxel Group, ha sigut l’encarregat de recollir el premi, juntament amb les empreses guanyadores de les altres categories: Iterem, ACEFAT i Suara Cooperativa. 

    L’acte ha comptat amb la participació de Barcelona Activa, l’Eurofound, la UNED i l’Ajuntament de Barcelona entre d’altres i hi han assistit més de 100 espectadors.