• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Una vegada més, a Voxel volem celebrar el Dia Mundial del Turisme. Aquest any, més que mai, volem llençar un missatge de positivitat al sector i, com sempre, aportar el nostre granet de sorra perquè junts puguem seguir avançant. 

    El món ha canviat i la nova normalitat ha reconfigurat les nostres vides. Però, també, hem tret el millor de nosaltres mateixos: cooperació, solidaritat, empatia, resiliència i treball en equip, especialment en l’àmbit professional. 

    Arran de les estrictes mesures de seguretat ocasionades per la crisi del coronavirus, el turisme ha estat un dels grans sectors econòmics més afectats. Els viatges i les reserves han caigut en picat i la incertesa no ens permet apuntar una data exacta per a la recuperació d’una normalitat que, sens dubte, serà diferent. 

    L’Organització Mundial del Turisme (OMT) ha decidit commemorar aquest dia enfocant-lo en la cooperació internacional com a aspecte clau per la recuperació del sector. A més a més, l’OMT també ha volgut posar èmfasis en les comunitats rurals i el seu paper per preservar el patrimoni cultural i natural de cada país. Així, el lema d’aquest any se centra en el “Turisme i el desenvolupament rural”, on el turisme compleix un paper essencial en l’ocupació i és un dels majors pilars econòmics. 

    A Voxel, creiem que la recuperació del sector està inevitablement lligada a la digitalització i automatització de processos, a més de la cooperació entre actors de la indústria, de manera que les empreses puguin guanyar competitivitat i es recuperi la confiança dins i fora del sector. És per això que fa més de 20 anys que impulsem la transformació digital i ajudem a les empreses a ser més eficients en els seus processos de facturació electrònica, pagaments B2B i en tecnologia de recuperació d’IVA. Avui, més que mai, creiem firmament que aquesta és una oportunitat per seguir reinventant el sector turístic i construir una indústria més sostenible i robusta. 

    Descobreix quines solucions aportem a la indústria turística i coneix a través dels nostres casos d’èxit com hem ajudat empreses líders del sector a millorar la competitivitat mitjançant la digitalització. 

    Feliç Dia del Turisme!