• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Descobreix com RIU Hotels & Resorts ha digitalitzat l’emissió de factures B2B a través de baVel 

    Quan RIU decideix centralitzar la gestió administrativa de tots els seus hotels, queda al descobert la necessitat d’una solució global que els permetés administrar el gran volum de factures d’una forma eficient. 

    Fins al moment, i amb un sistema de gestió de factures manual, els treballadors realitzaven una sèrie de tasques manuals recurrents, que, en el cas de cometre un error, podien arribar a paralitzar i demorar el cobrament d’una factura. Aquesta situació s’agreujava quan la factura incloïa diversos serveis. 

    En aquest punt, RIU Hotels & Resorts decideix apostar per baVel, la plataforma de facturació electrònica de Voxel Group, i automatitzar el seu procés de facturació digitalitzant l’emissió de factures a clients B2B

    Gràcies a baVel, RIU és capaç d’emetre automàticament les seves factures i alhora guanyant traçabilitat i obtenint una major visibilitat a través de la plataforma. La cadena hotelera ha aconseguit reduir el seu període d’entrega i, a la vegada, escurçar el temps mitjà de cobrament. A més a més, l’adaptabilitat de baVel ha permès a RIU complir amb la legislació vigent dels països on opera, contribuint a la seva expansió internacional. 

    Coneix tots els detalls del procés i les xifres d’estalvi de RIU, descarregant-te el cas d’èxit complet: 

    Pots consultar altres casos d’èxit aquí