• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Descobreix com Europcar ha digitalitzat l’emissió de factures a Espanya amb baVel eBilling

    El 2009, la companyia rent-a-car líder a Espanya decideix implementar la factura electrònica a tots els seus negocis per complir amb les exigències de la majoria dels seus clients B2B i, a la vegada, estalviar costos. 

    Europcar Espanya detecta que la gestió d’incidències o errors en les factures provoca un ascens del cost d’aquesta, que creix al mateix ritme que el negoci s’expandeix internacionalment. 

    Arribats a aquest punt, Europcar Espanya decideix digitalitzar l’emissió de totes les factures a través de baVel eBilling, la solució en facturació electrònica de Voxel Group. El seu objectiu es connectar-se digitalment amb els seus clients B2B i envia automàticament les seves factures electròniques. 

    Gràcies a l’automatització de baVel, la companyia ha eliminat la intervenció manual en l’enviament de factures i ha accelerat el procés de pagament, arribant a reduir dràsticament el cost de processament. A més a més, també ha obtingut beneficis extres, com l’augment de traçabilitat, la transparència i l’adaptabilitat, que els ha permès seguir creixent. 

    Vols conèixer els detalls d’estalvi? Descarrega’t el cas d’èxit complet:

    També pots consultar més experiències d’empreses líders del sector amb baVel aquí.