• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El creixement de Voxel des de la seva fundació el 1998 ha estat increïble. Només cal donar-se la volta i fer una ulla a la nostra història…

    Catanet va ser la llavor de Voxel. Un eCommerce de vins i caves que va néixer abans que el mercat estigues preparat. Tot i això, va evolucionar en una plataforma de facturació electrònica.

    Durant més de 20 anys, els softwares desenvolupats per Voxel – baVel i DevoluIVA – han anat creixent sumant nous clients i proveïdors a una xarxa que avui dóna servei a més de 70.000 empreses. Companyies connectades per intercanviar documents electrònics, com comandes, albarans, factures, pagaments… Automatitzant així els processos de back-officie, eliminant errors, generant estalvis i, en definitiva, contribuint a l’augment de la competitivitat de tots els nostres clients.

    De la mà del creixement del negoci, va arribar també un canvi cultural i en l’organització que sens dubte ha marcat Voxel des del 2017. En plena expansió ens vam adonar que més enllà del nostre producte o tecnologia, teníem unes característiques que ens feien especials com equip, i que ens diferenciaven tant internament, com en la relació amb clients i proveïdors. I ens vam posar en marxa!

    Amb la definició dels 4 valors corporatius #PeopleFreaks #ChallengeManiacs #ChangeLovers i #FUNtasticteamplayers, també vam definir la forma de fer les coses a Voxel. No només en relació amb els treballadors, sinó també en relació amb els proveïdors, clients, partners i qualsevol stakeholder al voltant de l’univers Voxel.

    Voxel no és la mateixa empresa ara que fa 20 anys. Ens hem convertit en una companyia que aposta per les persones. Que té ganes de superar un repte rere l’altre i que afronta els canvis amb positivisme. Som una empresa que valora el grup per sobre de l’individu i que sabem que junts arribarem més lluny.

    I, després de més de 20 anys, sentíem que la imatge de Voxel no estava projectant aquesta identitat.

    Per què ara?

     Sens dubte 2020 marcarà un abans i un després en la història de la humanitat, de la nostra indústria i de la nostra companyia. A Voxel hem apostat per veure el risc com una oportunitat, canviar la incertesa per acció i transformar la por en energia. Creiem que aquest és un moment clau per evolucionar i aconseguir totes les nostres metes. Sabem que ha arribat el moment de millorar, reconstruir, redissenyar i repensar els nostres negocis i indústries per tenir un futur millor. I ho farem a través de la tecnologia. I, a més, ho farem amb una identitat corporativa que projecti tots aquests valors. 

    Una nova imatge, per a una nova era. Véns?