• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Estem molt contents d’anunciar que XanderPay i Voxel han acordat millorar la seva relació actual per a aportar flexibilitat i eficiència als pagaments B2B dels hotels. Amb la recent adquisició de Troovo per part de Voxel, l’oportunitat de dimensionar les solucions de pagament globals per als hotels és més possibles que mai.

    Voxel, especialista en facturació electrònica i pagaments B2B líder en la indústria turística, ofereix una completa i robusta gamma de solucions, capaç d’automatitzar el cicle de facturació electrònica i de pagaments de principi a fi i de digitalitzar completament els processos dels equips d’AP i AR. XanderPay va començar com una forma de pagament alternativa per a les transaccions B2B del sector hoteler el 2018.

    Les BTGs, mètode de pagament alternatiu de XanderPay, ofereixen una alternativa a les targetes de crèdit virtuals, proporcionant als hotels la flexibilitat de triar el mètode òptim per a rebre els pagaments dels seus partners. Segons Mike Carlo, director general de XanderPay, “hem tractat de crear una solució que reflecteixi els riscos inherents al pagament B2B”.

    Voxel entén la importància de l’elecció i la flexibilitat, així com de l’automatització i l’eficiència. “En el cas dels pagaments a hotels, cada transacció comporta riscos inherents diferents. Advoquem per l’adequació dels pagaments B2B per a incorporar l’opció de pagament més adequada. Treballant amb els emissors de VCC i, ara, amb XanderPay, la recent adquirida tecnologia de Robotic Process Automation de Voxel agilitza aquest procés per als nostres socis hotelers”, explica Xavi Ginesta, President de Voxel.

    Treballant junts, XanderPay i Voxel proporcionaran als hotels una cartera equilibrada d’ofertes de pagament.